Detroit Nasil platinlenir

Reaksiyon skoru
105
Merhaba detroiti bitirdim fakat platinlemek istiyorum devam et seçeneği kalkti bölümlerden mi tek tek oynamam lazım yoksa yeni hikayemi başlatmam lazım bilenler yardımcı olabilirmi

Merhaba detroiti bitirdim fakat platinlemek istiyorum devam et seçeneği kalkti bölümlerden mi tek tek oynamam lazım yoksa yeni hikayemi başlatmam lazım bilenler yardımcı olabilirmi
oyunu begendin mi nasıl

10 uzerinden kac verirsin
12
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hikaye oyunu oynayamam asla wither 3 girdim oyunu öğretme yerine kadar hikayeyi space basıp geçtim devamında çıktım fakat detriot asla öyle değildi film tadında efsane bir oyundu onun sayesinde rdr 2 indirdip türkçe yama yapmaya üşendim diye sildim

12

hikaye oyunu oynayamam asla wither 3 girdim oyunu öğretme yerine kadar hikayeyi space basıp geçtim devamında çıktım fakat detriot asla öyle değildi film tadında efsane bir oyundu onun sayesinde rdr 2 indirdip türkçe yama yapmaya üşendim diye sildim
parasını hak eder mi

12

hikaye oyunu oynayamam asla wither 3 girdim oyunu öğretme yerine kadar hikayeyi space basıp geçtim devamında çıktım fakat detriot asla öyle değildi film tadında efsane bir oyundu onun sayesinde rdr 2 indirdip türkçe yama yapmaya üşendim diye siSİLDİM
AHAHAHAHHAHAGA KENDIMI GORDUM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,250
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri