Neler Yeni

Devlet hasta hanesinde burun estetiği

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
Allah nasip ederse yarın Kartal araştırma şehir hasta hanesinde burun ameliyatı ve burun estetiği için randevu alacam daha önce olan arkadaşlar varsa tafsiye süreç hakkında bilgilerini almak istiyorum

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Alanında uzman bir hekim olduğundan emin olun. Geçmiş olsun.

NespaY

80+ Silver
Allah nasip ederse yarın Kartal araştırma şehir hasta hanesinde burun ameliyatı ve burun estetiği için randevu alacam daha önce olan arkadaşlar varsa tafsiye süreç hakkında bilgilerini almak istiyorum
Devlet hastanesinde ki estetik ameliyatları çok iyi sonuçlanmıyor ama hayırlısı.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Doktorun unvanı ve saire çok önem arz etmiyor. Cerrahlık başka bir mesele, ona bakmak lazım. Bir de şu instagramda felan reklam yapanları biliyorum. İşim gereği bazılarının geçmişteki fecaatlerine şahidim. O nedenle doktorunuz iyi cerrahsa inşallah sıhhat bulursunuz.

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktorun unvanı ve saire çok önem arz etmiyor. Cerrahlık başka bir mesele, ona bakmak lazım. Bir de şu instagramda felan reklam yapanları biliyorum. İşim gereği bazılarının geçmişteki fecaatlerine şahidim. O nedenle doktorunuz iyi cerrahsa inşallah sıhhat bulursunuz.
burnumda nefes alma problemi var yana doğru normal ameliyat olacağım burnum biraz büyük ama kemikli olmadığı için çok zor bir ameliyat olacağını zannetmiyorum amacım sıhhat ama biraz da estetik

Top Bottom