Devlet Hastanesi'nde PCR testi paralı mı?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Arkadaşlar 2 hafta içerisinde 2 kez PCR testi olacağım büyük ihtimal. 1er hafta arayla.fakat arkadaşım devlet hastanesi ayda bir sefer ücretsiz PCR yapıyor dedi bu doğru mu?

Arkadaşlar 2 hafta içerisinde 2 kez PCR testi olacağım büyük ihtimal. 1er hafta arayla.fakat arkadaşım devlet hastanesi ayda bir sefer ücretsiz PCR yapıyor dedi bu doğru mu?
Hürriyette "PCR testi, devlet hastanelerinde ücretsiz yapılabilecek. Bunun için randevuya ihtiyaç duyulmayacak. Sonuçlar ise aynı gün e-Nabız sisteminden görüntülenebilecek" yazıyor.

bilmiyorum ben gittim kimse para ödemedi beraber olduğumuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PCR TESTİ ÜCRETLİ Mİ?​

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haftada iki kez PCR testi zorunluluğu getirilmesini açıklamasının ardından, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: “Okullar ve üniversiteler için gereken PCR testleri Devlet Hastanelerinde ücretsiz yapılabilecek.” dedi.

Sana ne için lâzım?

bilmiyorum ben gittim kimse para ödemedi beraber olduğumuz

PCR TESTİ ÜCRETLİ Mİ?​

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haftada iki kez PCR testi zorunluluğu getirilmesini açıklamasının ardından, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: “Okullar ve üniversiteler için gereken PCR testleri Devlet Hastanelerinde ücretsiz yapılabilecek.” dedi.

Sana ne için lâzım?
Bana iş için lazımdı.

Haftada 2 kez herkese ücretsizmiş şu an.

... PCR testi tüm devlet hastanelerinde ücretsiz olarak haftada 2 kez yapılıyor. Özel hastanelerde ise PCR testi 100 liradan başlıyor 250 liraya kadar çıkıyor. Bu fiyatın üzerinde test yapmak ise kesinlikle yasak.

Haftada 2 kez herkese ücretsizmiş şu an.

... PCR testi tüm devlet hastanelerinde ücretsiz olarak haftada 2 kez yapılıyor. Özel hastanelerde ise PCR testi 100 liradan başlıyor 250 liraya kadar çıkıyor. Bu fiyatın üzerinde test yapmak ise kesinlikle yasak.
Tamam hocam sağolasın yardımın için.

pcr testi tüm devlet hastanelerinde ücretsizdir , kimse senden para vs talep edemez, pcr testini ne için yaptıracağını vs söyle,

Her amaç için ücretsiz olduğunu biliyorum ben.

Geri