Görüntü gelmiyorsa format nasıl attınBios'u resetledim ama yine de olmamıştı. Farklı bir İşlemci veya ekran kartını takmayı denemedim onu denemekte fayda var gibi gözüküyor.
Çoğunu denedim formatta attım olmadı malesef, bir tek farklı bir ekran kartı takmadım sadece
Tek çare yeni ekran kartı ya da işlemci denemek galiba.Knk ssd yi arkadaşa götürdüm, onun pc'sinden attım . Bir umut belki düzelir diye ama nafile![]()
Öncelikle kablo bağlantılarının doğru yapıldığından emin olun.(işlemci, anakart, ekran kartı)Knk ssd yi arkadaşa götürdüm, onun pc'sinden attım . Bir umut belki düzelir diye ama nafile![]()
Her iki rami de tek tek farklı soketlerde dener misiniz ? Bir rami alın bir sokete takın sorun devam ederse diğer sokete takın öyle deneyin. Daha sonra aynı işlemleri diğer ram için deneyin.Asus h410m a
Bendede şuan aynı şekilde hata var nasıl yaptın benim ne yapmam gerekArkadaşlar bir haftadır PC ile uğraşıyorum, ekran kartını yanlışlıkla devre dışı bıraktım. İşlemcide dahili bir grafikte yok. Ne bir görüntü geliyor ne de bios ekranına girebiliyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Çözebildin miBendede şuan aynı şekilde hata var nasıl yaptın benim ne yapmam gerek