Neler Yeni

DH Sledge aşağıdaki özelleştirmelerle alınır mı?

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
Bütçe
8700
Bu ss teki parçalar ile bu sistem alınır mı??
Anakartı asus tuf b450m pro gaming modeline 250tl fazla verip yükseltmelimiyim, ya da asus prime ile alıp 6 ay sonra bir b550 anakart ile değiştirmeliyim hangisi daha mantıklı olur?
NOT: 3060ti lı bir sisteme gücüm yetmiyor bunu alacağım zamana kadar Abdullah abi güzel bir sistem yaparsa düşünebilirim.
Screenshot_20201227-195406_Chrome.jpg

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Alınır alınmasınada stok yok..

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Alınır anakartı 5.nesil bir işlemciye geçerken değiştirirsin R5 3600 ile kullan şuanlık bir şey olmaz
Alacaksanız hayırlı olsun
Ama dip not geçeyim ne kadar EVO modelinde soğutması yenilenmiş dese de ben söylemiyorum bir bilgim yok ama soğutması hala kötü diyen kişiler var yani bir araştır bence

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Alınır anakartı 5.nesil bir işlemciye geçerken değiştirirsin R5 3600 ile kullan şuanlık bir şey olmaz
Ama dip not geçeyim ne kadar EVO modelinde soğutması yenilenmiş dese de ben söylemiyorum bir bilgim yok ama soğutması hala kötü diyen kişiler var yani bir araştır bence
Videolarda 70 i geçtiğini görmedim ben bence düzeltilmiş olması gerektiği gibi olmuş. Abdullah abinin videosuna bakabilirsin.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır alınmasınada stok yok..
Hocam ramleri seçince sepete ekleyebiliyoruz, onun dışında 3600 webde yok ama şubelerde var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende o sırd bu yüzden 5700xt den korkuyorum, ne kadar daha performanslı olduğunu bilsemde rtx 2060 ile arasında kaldım sırf şu sıcaklık problemi yüzünden

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Videolarda 70 i geçtiğini görmedim ben bence düzeltilmiş olması gerektiği gibi olmuş. Abdullah abinin videosuna bakabilirsin.
İzlemiştim dostum biliyorum bahsetmişti videosunda düzelttiklerine dair ben de işte hala sıkıntı olduğunu söyleyen bir kaç tane yorum okumuştum söylemek istedim

Hocam ramleri seçince sepete ekleyebiliyoruz, onun dışında 3600 webde yok ama şubelerde var

Hocam bende o sırd bu yüzden 5700xt den korkuyorum, ne kadar daha performanslı olduğunu bilsemde rtx 2060 ile arasında kaldım sırf şu sıcaklık problemi yüzünden
hocam aman RTX 2060 ile arasında kalma RX 5700Xt ile yoluna devam et o arasında ki farka değer inan bana
o kadar fazla sıcaklık farkı olacağını düşünmüyorum ki zaten EVO modeli yenilenmiş model @Abdullah Hacıgül videosunu çekmişti bakabilirsin
en kötü garantiye verirsin dostum o da en kötü diyorum

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager

Ama evet büyük ihtimal 5700xt alıcam
Uğraştıracağını zannetmiyorum dostum bence değer yani ben de RX 5700 ve RTX 2060 arasında kalmıştım ikisi birbirine yakın kartlar RTX 2060 Superi bazı oyunlarda geçiyor bazı oyunlarda geri kalıyor ikisi arasında bir kart yani
Ben tercihimi AMD'den yana kullandım ve mutluda oldum
Bu arada benim kartta aynı şekilde EVO modeli gibi yenilenmiş GP olan model GP olmayan modeller daha kötüydü benim kartta

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enis Solak
Uğraştıracağını zannetmiyorum dostum bence değer yani ben de RX 5700 ve RTX 2060 arasında kalmıştım ikisi birbirine yakın kartlar RTX 2060 Superi bazı oyunlarda geçiyor bazı oyunlarda geri kalıyor ikisi arasında bir kart yani
Ben tercihimi AMD'den yana kullandım ve mutluda oldum
Bu arada benim kartta aynı şekilde EVO modeli gibi yenilenmiş GP olan model GP olmayan modeller daha kötüydü benim kartta
Peki amd kartların driverları sorunlu diyorlar bu konu hakkında olumsuz bir deneyim yaşadın mı?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,842
İsim
Eren Yeager
Peki amd kartların driverları sorunlu diyorlar bu konu hakkında olumsuz bir deneyim yaşadın mı?
Dostum benim öyle wattman hatası tarzı herhangi bir sıkıntı yaşamadım AMD tarafında driverlar tabi ki NVİDİA kadar kaliteli değil burası bir gerçek ama o kadar kötü de değil bazı kişiler sıkıntı yaşıyor ama nadiren gördüm ben rx570 580 kullanan kişilerde mesela çoğunlukla wattman hatası var
Zaten güncelleme geliyor yani farkediyorsunuz bir şeylerin değiştiğini

Top Bottom