diablo 4 son fırsat cidden

adonisss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
119
oyun şuan bedava oynanılabiliyor ve 40 dolar fiyat etiketine sahip 1200 lira dolarda olmasına rağmen iyi fiyat 20 level sınırına ulaştım yarın karta para atıp alacağım çok sardı türü merak eden varsa kesinlikle alınır

Ekler

• 1700667320413.png
    1700667320413.png
    278.4 KB · Hit: 235
Bedava bittikten sonra oynamak için para yatırması lazım herkesin ayrıca ben daha ilk 3 oyunu oynamadım bile :D

Bedava bittikten sonra oynamak için para yatırması lazım herkesin ayrıca ben daha ilk 3 oyunu oynamadım bile :D
3 oyuna gerek yok seriye yeniler için en rahat girilen oyun bu bende bu oyundan girdim çok fena sardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

battlenet üzerinden daha uyguna alabilirsiniz. TL üzerinden satış yapılıyor.
evet ama steamde achivement kasmak isteyenler için önerdim

3 oyuna gerek yok seriye yeniler için en rahat girilen oyun bu bende bu oyundan girdim çok fena sardı

Yok bende öyle olmuyor seri bir oyunsa baştan başlarım öyle 4 ten başlamam ben

oyun şuan bedava oynanılabiliyor ve 40 dolar fiyat etiketine sahip 1200 lira dolarda olmasına rağmen iyi fiyat 20 level sınırına ulaştım yarın karta para atıp alacağım çok sardı türü merak eden varsa kesinlikle alınır
mena bölgesi fiyatlandırma yapılınca bence fiyat daha da fazla düşebilir

battlenet üzerinden daha uyguna alabilirsiniz. TL üzerinden satış yapılıyor.
ben göremedim ama :D

blizzard hiç bir zaman yerel fiyatlandırma yapmadı yapmayacak dolardan öncede pahalıydı zaten

Mena fiyatı koyarlarsa veya indirim oranı daha fazla olursa fiyat daha da düşer. Şu an 70 dolar zaten. Olabilecek en yüksek fiyatta.

Mena fiyatı koyarlarsa veya indirim oranı daha fazla olursa fiyat daha da düşer. Şu an 70 dolar zaten. Olabilecek en yüksek fiyatta.
umarım koyarlar ama dolardan öncede tam fiyattan satılıyordu zaten 300-400 lira azdı sadece onla bile indirimde 1200 lira oluyordu max 200 lira daha ucuz olursa olur oda en iyi iyi ihtimal

eu.blizzard olarak gir görürsun hocam. us.battlenet olarak girersen dolar olarak görürsün. Şuan gerçi indirimler bitti. %40 indirim vardı. standart sürüm 1.075 tl ye geliyordu.

ona bir şey diyemem hocam. Steamden almak isteyenler battlenete göre 200 tl daha fazla veriyordu en son. + banka komisyonu hariç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,633
Üyeler
183,864
Son üye
Shimijda
Geri