Leilike JR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 454
markasız RX Serisi 8GB ekran kartının attığı bakış:
1 yıl iyi beklemeler sana dostum 3.ye bitiririm sen oynayana kadar1152p render ile keyifli oyunlar moruq
Hayalim 5070 sistem İnşallah kaldırır
Dijital Foundry en detaylı inceleme yapan kanallardan birisi ve fragmanda görüntünün 1152p olarak render alındığını piksel sayarak hesaplamışlar, buna rağmen oyunda birçok ayar kısılmış ve 30 fps ye sabitlenmiş. Forumda birkaç gündür benimle inatlaşan arkadaşlar özellikle gelsin buraya bu iki videoyu baştan sona izlesin.
Önceden dediğim gibi GTA6 tatmin edici seviyede oynamak istiyorsanız 2027 ye doğru RTX 6000 serisi ekran kartı almaya bakın yada RTX 5070Tİ ve üzeri kartı şimdiden hazır edin.
@Vemoxis sen özellikle izle şu videoları
O oyunu sadece grafik için oynayacak adam gitsin crysis oynasın madem o kadar grafik meraklısı. Biz oynanış farkı için oynamak istiyoruz. Ayrıca ps5 ile masaüstü bilgisayarı karşılaştırmak ?
Dijital Foundry en detaylı inceleme yapan kanallardan birisi ve fragmanda görüntünün 1152p olarak render alındığını piksel sayarak hesaplamışlar, buna rağmen oyunda birçok ayar kısılmış ve 30 fps ye sabitlenmiş. Forumda birkaç gündür benimle inatlaşan arkadaşlar özellikle gelsin buraya bu iki videoyu baştan sona izlesin.
Önceden dediğim gibi GTA6 tatmin edici seviyede oynamak istiyorsanız 2027 ye doğru RTX 6000 serisi ekran kartı almaya bakın yada RTX 5070Tİ ve üzeri kartı şimdiden hazır edin.
@Vemoxis sen özellikle izle şu videoları
25 fps de bitirirsin kankam aferin sana1 yıl iyi beklemeler sana dostum 3.ye bitiririm sen oynayana kadar
sağ ol dostum iyi beklemeler sana da.25 fps de bitirirsin kankam aferin sana
Online da crosplay olacağı için denk geliriz illa moruq ozaman gamepad delayı ile beni dövebilecek misin bakalım göreceğiz, ben ise NVIDIA Reflex açarak sen görmeden vurucam.sağ ol dostum iyi beklemeler sana da.
6900-6800 , 7800-7900 (belki 7700XT) bu kartlar rahatça oynatır arkadaş amd kartları yazmamış.Hocam deme ya rx7900xt yada 5060ti oynatmazmi
afmf2.1 ile oynarsın 1080p ultra da 2k da 7800xt/4070S-Tİ gibi kartlar şart gibi.7700xt sıkıntı yapar mı?