𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,481
Bir yeni dolandırıcılık yöntemi daha anlık heyecan vs ile paranizdan olabilirsiniz aklınızda bulunsun dostlar
Geçen gün telefonumu satarken böyle bir durumla karşılaştım. Muhtemelen bana da bunu yapacaklardı, çok şükür çözmüşüz son anda durumu :O
Bir yeni dolandırıcılık yöntemi daha anlık heyecan vs ile paranizdan olabilirsiniz aklınızda bulunsun dostlar
Hocam basitçe olay şu, telefoncunun biri aradı, başkasını yönlendirdi ben ona sattım ufak tefek fark koyacağım sen fiyattan bahsetme kuzenim diye tanıt dedi tamam dedim. Çocuk geldi baya bi telefona baktı inceledi felan, meğerse herif benim telefonu 62'ye koyduğum yerde 40'a koymuş LetGo'da yurtiçi cihazı olunca da eleman baya bi yalan mı diye inceledi. 2.meğerse çocuktan 40 alacak, benden 62 talep edecek, ben onaylarsam 102 bin, çakozlayıp onaylamaz 40 bin cukkalayacak ve dolandırdığıyla kalacak sevgili ülkemde.Bizde deriniz![]()
açıklama kısmına para size aktarılacak yazmış, aslında banka yazmıyor onu, herif kendi yazmış ama gönderdiği talep "bana para gönder" talebi.Ben mi salağım, anlamadım
Senden 10k talep ediyor gibi düşün. Senin de hesabında varsa bu para onaylarsan gider ona. Açıklamayı kendi yazmış.Ben mi salağım, anlamadım
AÇIKLAMA BAĞIRTTI WHSJWKXKWKXLSLXPSŞLSPSĞSÖWLPXĞAZLLŞZZZ