Neler Yeni

Yardım Dikkatsiz bios güncellemesi

M3YS3N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
halil öz
Arkadaşlar bende biostar b550mh anakart var bilgisayarda bugün aldım Game garajdan lo4 apo diye bilgisayarı aldığımda ayarlama yapıp sistemi kurdum ve BIOS unu ayarlamak istedim birkaç siteden BIOS dosyalarını buldum anakartın ama bu BIOS güncelleme ekranında tam yazıları okumamışım ve diyorsunuz uyuşmuyor güncelleme yapmanız bozabilir tarzı bir yazı varmış yükleme %81 de kaldı hani ben bunu nasıl düzelteceğim Bana bir yardım edebilir misiniz

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

M3YS3N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
halil öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu yanlış ilk baştan. Sadece üreticinin kendi sitesinden inmeli.
Sıkıntı var mı şu an?
Kanka 10-15 dakikadır %81de kaldı ve biostarın kendi sitesinde indirmiştim

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ege
Arkadaşlar bende biostar b550mh anakart var bilgisayarda bugün aldım Game garajdan lo4 apo diye bilgisayarı aldığımda ayarlama yapıp sistemi kurdum ve BIOS unu ayarlamak istedim birkaç siteden BIOS dosyalarını buldum anakartın ama bu BIOS güncelleme ekranında tam yazıları okumamışım ve diyorsunuz uyuşmuyor güncelleme yapmanız bozabilir tarzı bir yazı varmış yükleme %81 de kaldı hani ben bunu nasıl düzelteceğim Bana bir yardım edebilir misiniz
Hocam sitesinden indirmediğseniz yada farklı anakartın biosu ise geçmiş ilsun teknik servis...

M3YS3N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
halil öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler

M3YS3N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
halil öz
Hiç biostar anakart kullanmadım, işlem nasıl değişiyor haberim yok ancak BIOS güncellerken reset tuşu zaten çalışmaz. Hangi seçenekler vardı ki?
Bu işlemi yükle ve bitir bu işlemi yüklemeden çık bu işleme zorla ben bu işlemi yükle ve bitir seçeneğini seçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sitesinden indirmediğseniz yada farklı anakartın biosu ise geçmiş ilsun teknik servis...
https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=987#download bu siteden knk sonuncuyu indirdim

Hiç biostar anakart kullanmadım, işlem nasıl değişiyor haberim yok ancak BIOS güncellerken reset tuşu zaten çalışmaz. Hangi seçenekler vardı ki?
https://www.technopat.net/sosyal/konu/biostar-h410mh-bios-guencelleme.1343776/#post-9645889 hocam bi de şu arkadaşın dediklerini yaptım ama bilmiyorum bu kunudan anlayan biri var mı bildiğin

Son düzenleme:

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Bu işlemi yükle ve bitir bu işlemi yüklemeden çık bu işleme zorla ben bu işlemi yükle ve bitir seçeneğini seçtim

https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=987#download bu siteden knk sonuncuyu indirdim

https://www.technopat.net/sosyal/konu/biostar-h410mh-bios-guencelleme.1343776/#post-9645889 hocam bi de şu arkadaşın dediklerini yaptım ama bilmiyorum bu kunudan anlayan biri var mı bildiğin
Maalesef yok.

Nasıl seçeneklermiş onlar :D

M3YS3N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
halil öz
Maalesef yok.

Bilmiyorum hocam arkadaşım verdi uygulamadan çalıştırıp işlem yapmaya çalıştım da öyle 3 seçenek vardır benim de dikkatsizliği ne geldi ne bileyim hala 81 de duruyor

Maalesef yok.

Bilgisayar donmuş zaten komple ne mausu ne kalavyesi ne de saati falan çalışıyo

Maalesef yok.

Peki şu an beklemekten başka yapabileceğim bir şey var mı çünkü kanka 1 gündür uykusuzum falan uyumam da lazım ama diyorum ki bilgisayar falan mı kapatsam

Son düzenleme:

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler

Bilmiyorum hocam arkadaşım verdi uygulamadan çalıştırıp işlem yapmaya çalıştım da öyle 3 seçenek vardır benim de dikkatsizliği ne geldi ne bileyim hala 81 de duruyor

Bilgisayar donmuş zaten komple ne mausu ne kalavyesi ne de saati falan çalışıyo

Peki şu an beklemekten başka yapabileceğim bir şey var mı çünkü kanka 1 gündür uykusuzum falan uyumam da lazım ama diyorum ki bilgisayar falan mı kapatsam
Servisle iletişime geç.

Top Bottom