Buğrahan Mert
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,451
Beyler 3 aydır kafam çok karışık araştırıyorum soruyorum cevapları da buluyorum ama hala kafam çok karışık ne yapsam bilmiyorum tam olarak var mı tavsiyeniz
İlk aylarda Kuran'da hata var diyenlerin sorularına baktım araştırdım kafama oturdu sonra evrimdir fln baktım şu anda da evrim mantıklı geliyor zaten evrimle islamın bir çelişkisi yok bizim çevremiz çok abartıyor bencetam olarak ne hakkında ?
Açıklaallah yok
yok vallaAçıkla
Eee knk açıklar mısın bekliyorumyok valla
adam yok diyor,ona göre olmayan birşeyi nasıl açıklamasını bekliyorsunEee knk açıklar mısın bekliyorum
Olmadığına nasıl ulaştı onu açıklamasını bekliyorum.adam yok diyor,ona göre olmayan birşeyi nasıl açıklamasını bekliyorsun
Yemin etallah yok
evrim ile dinler çelişir evrim insan ve maymun ortak atadan geliyor der islamve diger dinler ise insan yaratıldı dünyada inip çogaldı ve bu zamana geldi evrim agacı olsun bütün kaynaklara baktım dinlerle çelişmiyor deseler bile kesinlikle tamamı olmasada evrimle islam çelişiyorİlk aylarda Kuran'da hata var diyenlerin sorularına baktım araştırdım kafama oturdu sonra evrimdir fln baktım şu anda da evrim mantıklı geliyor zaten evrimle islamın bir çelişkisi yok bizim çevremiz çok abartıyor bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama 3 gündür yaratıcının varlığını konusunda sıkıntım var
hadi abim git başka yerde oynaallah yok
allah kuran carpsın kiYemin et
tmm abievrim ile dinler çelişir evrim insan ve maymun ortak atadan geliyor der islamve diger dinler ise insan yaratıldı dünyada inip çogaldı ve bu zamana geldi evrim agacı olsun bütün kaynaklara baktım dinlerle çelişmiyor deseler bile kesinlikle tamamı olmasada evrimle islam çelişiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hadi abim git başka yerde oyna
zaten evrimle islamın bir çelişkisi yok bizim çevremiz çok abartıyor bence