Neler Yeni

Din konusunda bilgili olan birisi var mı?

Buğrahan Mert

80+ Silver
Beyler 3 aydır kafam çok karışık araştırıyorum soruyorum cevapları da buluyorum ama hala kafam çok karışık ne yapsam bilmiyorum tam olarak var mı tavsiyeniz

Buğrahan Mert

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam olarak ne hakkında ?
İlk aylarda Kuran'da hata var diyenlerin sorularına baktım araştırdım kafama oturdu sonra evrimdir fln baktım şu anda da evrim mantıklı geliyor zaten evrimle islamın bir çelişkisi yok bizim çevremiz çok abartıyor bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama 3 gündür yaratıcının varlığını konusunda sıkıntım var

The Batman

80+ Silver
İlk aylarda Kuran'da hata var diyenlerin sorularına baktım araştırdım kafama oturdu sonra evrimdir fln baktım şu anda da evrim mantıklı geliyor zaten evrimle islamın bir çelişkisi yok bizim çevremiz çok abartıyor bence

Ama 3 gündür yaratıcının varlığını konusunda sıkıntım var
evrim ile dinler çelişir evrim insan ve maymun ortak atadan geliyor der islamve diger dinler ise insan yaratıldı dünyada inip çogaldı ve bu zamana geldi evrim agacı olsun bütün kaynaklara baktım dinlerle çelişmiyor deseler bile kesinlikle tamamı olmasada evrimle islam çelişiyor

hadi abim git başka yerde oyna

Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
TOFAŞ A.Ş
allah kuran carpsın ki

evrim ile dinler çelişir evrim insan ve maymun ortak atadan geliyor der islamve diger dinler ise insan yaratıldı dünyada inip çogaldı ve bu zamana geldi evrim agacı olsun bütün kaynaklara baktım dinlerle çelişmiyor deseler bile kesinlikle tamamı olmasada evrimle islam çelişiyor

hadi abim git başka yerde oyna
tmm abi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,540
Üyeler
166,227
Son üye
bkobii