Neler Yeni

Direksiyon önerisi g29 alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Samet Durden
Direksiyon seti almayı düşünüyorum para konusunda çok yukarılara çıkmak istemiyorum piyasayı biraz araştırdım g29un ikinci el piyasası çok iyi duruyor ölü fiyatlara 1 2 aylık garantili ürünler satılıyor g29 alınır mı fiyat ortalama 6 ila 7 bucuk arası

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınır. G920 almıştım bir ara. Daha düşük bütçeler için DFGT, bu bütçelerde ise G29/920 alınabilecek en iyi seçenekler.

BabaVoss7

80+ Silver
ikinci el alınır. g29 apple gibi değer kaybetmiyor zamanında 3000 e aldım şimdi ikinci el 7 k

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Samet Durden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikinci el alınır. g29 apple gibi değer kaybetmiyor zamanında 3000 e aldım şimdi ikinci el 7 k
Değer kaybetmeden ziyade shifterli aldığın zaman 11 bin falan tutuyor ikinci eli 7 bin lira ve garantisi devam eden ürünler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır. G920 almıştım bir ara. Daha düşük bütçeler için DFGT, bu bütçelerde ise G29/920 alınabilecek en iyi seçenekler.
G29 kullandın mı hiç aralarında çok bir kalite farkı var mı

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Thrustmaster ikinci el piyasasına baktınmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Değer kaybetmeden ziyade shifterli aldığın zaman 11 bin falan tutuyor ikinci eli 7 bin lira ve garantisi devam eden ürünler

g29 alınır güzel makine ondan güzel bi thrustmaster var orası bütçene kalmış daha ucuza g27 falan bakabilirsin düşeş baya oluyo

BabaVoss7

80+ Silver

bende var gayette güzel makine. dediğin gibi ikini elde garantili ürünler var. zaten çok kullanılan şeyler değil kral. heves almalık saatlerce oynayamıyosun oturma pozisyonundan dolayı filan. 2-3 ay oynarsın sonra kçşede kalır bendede öyle satmaya kıyamıyorum ara sıra giriyorum tadımlık. yani ikinci el almak çok daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Samet Durden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Onu da kullandım. Hiçbir farkı yok. Biri Xbox biri PS uyumlu tek fark bu. Ama G29da ek olarak tuş falan var. 29 varsa onu al direkt estetik olarak daha güzel duruyor. Ben uygun bulduğum için 920 almıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
T200 diye bir modeli vardı sıfır fiyatları arasında çok fark yok ama 2. El 8 binden başlıyor konfor videolarınıda incelediğim zaman deyeceğini hiç düşünmüyorum
ben thrustmaster alsam t300rs gt alırdım g29 la farkları çok biri kayışlı motor falan farklar çok aradaki fark öyle değer ama ben kendi düşüncem olarak en baştan bi set e 10k vermem

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eyüp KOCAKAPLAN
Alım-satımını ve seti kullanan biri olarak tavsiyem;
Kutulu-faturalı(Garantisi varsa +) ve vitesli bir set bulursan uygun bir rakama kaçırma derim.
Hatta zamanında full standlı olarak bu seti dizmiştim 3500 Tl gibi bir bütçeyle.
Simülasyon oyunları için standla beraber muhteşem bir ikili oluyorlar.

Ekler

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    708.3 KB · Hit: 88
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,945
Son üye