Direksiyon seti önerisi

YasinKrk0

80+
Reaksiyon skoru
29
Bütçe
20000
Merhaba. Direksiyon seti hevesim var hazır kasım ayındayken hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Ets, forza, need for speed tarzı oyunlar oynayacağım. Vitesli bi set istiyorum ama 20 bin lira bütçem var ve üstüne 1 kuruş dahi çıkamam. Biraz araştırdım ve logitech G29 en mantıklı seçenek geldi bütçeme uygun tavsiyeniz varsa önerilere açığım. Thurstmaster ve moza gibi markaları alıcak bütçem yok. Bulabildiğim en uygun setleri görsellere ekledim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• IMG_1819.webp
    IMG_1819.webp
    127.8 KB · Hit: 24
  • IMG_1820.webp
    IMG_1820.webp
    111.3 KB · Hit: 24
ikinci el düşünürsen o bütçeye t300 rs + th8s vites alabilirsin.

Merhaba. Direksiyon seti hevesim var hazır kasım ayındayken hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Ets, forza, need for speed tarzı oyunlar oynayacağım. Vitesli bi set istiyorum ama 20 bin lira bütçem var ve üstüne 1 kuruş dahi çıkamam. Biraz araştırdım ve logitech G29 en mantıklı seçenek geldi bütçeme uygun tavsiyeniz varsa önerilere açığım. Thurstmaster ve moza gibi markaları alıcak bütçem yok. Bulabildiğim en uygun setleri görsellere ekledim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
ikinci elden moza r3 al sakın gidip dişli sistem alma g29 almayın demekten dilimizde tüy bitti

İkinci el alışverişten bu yana hiç şansım yaver gitmedi ikinci el alışveriş yapmaktan çekiniyorum açıkçası

G serisine bu paralar verilmez rampage te dişli sistem kullanıyor git rampage al 2. Elden koza r3 fln al

İkinci el alışverişten bu yana hiç şansım yaver gitmedi ikinci el alışveriş yapmaktan çekiniyorum açıkçası
ben ikinci el g27'yi 7500 tl'ye aldım. g29'dan gram farkı yok ve tasarım olarak daha çok beğeniyorum.
sıfır g29 alsam 15000 tl harcayacaktım. ayrıca sahibinden param güvende ile satanlardan alabilirsin, sorun çıkarsa iade etme hakkın var.

ben ikinci el g27'yi 7500 tl'ye aldım. g29'dan gram farkı yok ve tasarım olarak daha çok beğeniyorum.
sıfır g29 alsam 15000 tl harcayacaktım. ayrıca sahibinden param güvende ile satanlardan alabilirsin, sorun çıkarsa iade etme hakkın var.
G29 neden hiç tavsiye edilmiyo ve bu dişli sistemin olayı ne g29 serisi neden kronik olarak geçiyo
G29 neden hiç tavsiye edilmiyo ve bu dişli sistemin olayı ne g29 serisi neden kronik olarak geçiyo
Sahibindende kurcaladım biraz nerdeyse çoğu ilan sıfırıyla aynı fiyatta kararsız kalıdım moza thrustmaster gibi markalarda ikinci eli bile bütçemi aşıyo ve setlede benim istediğim şekilde değil

bundan 1 sene önce g29 setimi sattım çok temiz kullanmıştım 9 bin tl ye . şu an 2. el piyasasını bilmiyorum ama çoğu insan bir heves alıp kenara atıp kullanmıyorum . 2. El g29 + shifter bulursan 10 12 bin lira bandına bulabilirsin diye tahmin ediyorum . 2. el almadan mutlaka bir 30 dakika kullanıp test etmenizde fayda var .

valla ffb %80lerden aşağı düşmeden assetto da çok kullandım g29'u. bana mısın demedi fiyatının direksiyonu. odamı düzenlemeyi bekliyorum kurup tekrar sim race başlıcam. g29 ile g920 arasında pc için fark yok. g29 da shift light olması daha cezbedici bence.

g29 hiç önermem. dişli direksiyon keyif vermiyor. alacaksanız kayışlı bakın kesinlikle

g29 hiç önermem. dişli direksiyon keyif vermiyor. alacaksanız kayışlı bakın kesinlikle
öneriniz nedir peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bundan 1 sene önce g29 setimi sattım çok temiz kullanmıştım 9 bin tl ye . şu an 2. el piyasasını bilmiyorum ama çoğu insan bir heves alıp kenara atıp kullanmıyorum . 2. El g29 + shifter bulursan 10 12 bin lira bandına bulabilirsin diye tahmin ediyorum . 2. el almadan mutlaka bir 30 dakika kullanıp test etmenizde fayda var .
Forımın başında da yazdığım gibi 2. El konusunda çok dolandırıldım o yüzden tekrar güvenmek istemiyorum ve hiç sıcak bakmıyorum sıfır almak pahalıya gelse de en azından dolandırılma ihtimalim yok aldığım gibi bilgasayara takıp oyun oynicam. Zaten günde en fazla 3 saat oynayabiliyorum. Sıfırda da bütçem sadece logitech e yetiyor maalesef

2 sene kullandım şu an pc topluyorum 8 ay sonra tekrardan direksiyon seti alacağım. O da g29 olur büyük ihtimal. Şu an daha iyileri varsa bilemem.

2 sene kullandım şu an pc topluyorum 8 ay sonra tekrardan direksiyon seti alacağım. O da g29 olur büyük ihtimal. Şu an daha iyileri varsa bilemem.
Bu sete kronik denmesindeki sebep nedir biliyor musunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,952
Üyeler
184,088
Son üye
otdbaskan
Geri