Direksiyon Seti Onerisi.

hocam gereksiz yorum yapiyonuz. forumu actim fikir almak icin direksiyon ne alsam diyem. kimseye alsammi almasammi demedim. evet deneyimini aktar tamam ama konunun yarisi bu olamaz. dedigin cok alakasiz. git hevesini o zaman konu acarak yap. anlat nasil alip nasil kullanmadığını. 1 der 2 der tamam habire bunu deyip sirf forumda konu actim diye hakli oldugunu savunman garip.
al veya alma diye bişey yazdığımı göremiyorum. dediğim gibi o kadar para verip alacaksın pişman olmaman için insanlar yaşadığını sana söylüyor. tekrar söylüyorum inceleme videosu izlemen senin için daha iyi

al veya alma diye bişey yazdığımı göremiyorum. dediğim gibi o kadar para verip alacaksın pişman olmaman için insanlar yaşadığını sana söylüyor. tekrar söylüyorum inceleme videosu izlemen senin için daha iyi
ben incelemesinde degilim. ben cihazlari kullananlarin ve bilgili insanlarin bilgisini almak icin foruma geldim. incelemelik birsey yok zaten kafama takilan kisim disli kismi inceleme videosunda bana kim anlaticak disliler soyle boyle bozuluyor su olur bu olur diye.
Bilgili olanlar ve kullananlar tavsiye verip oneri yapmasi yeter tesekkurler.
Kimin hevesinin gecmis gecmemis ilgilendigim bi konu degil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,784
Üyeler
203,964
Son üye
axeman
Geri