2.500 3500Debriyaj olmazsa vites değişirken debriyaja basmana gerek kalmaz. Otomatik veya sıralı otomatik vites şeklinde kullanabilirsin.
Bütçe belirtirsen ona göre öneriler gelir.
usta benim kontrol etme gibi şansım yok 2.el satanlar istanbul ankara veya konya da filandır ben mersindeyim nasıl deneyebilirim3500 TL ye 2. el G29 bulunabiliyor. Direksiyonu kontrol etmeden sakın alma derim. 2500 3000 arasına G27 bulabilirsin.
İlla sıfır olsun dersen önerebileceğim direksiyon yok. Ben idarelik sıfır V900 aldım, aşırı dandik. Bütçem olunca trustmaster T300rs alacağım. T150rs de fena değil. Logitech G27 ve G29 lar dişli sistem ve gürültülü.
bu fiyat aralığında logitecch g29 var 1500 2000 tl lik bakarsanız logitech dfgt var2.500 3500
Debrajsız olunca ne farkı oluyor nasıl ayarlanır ETS de filanRampage'in debriyajsız modeli var.
Benim G29'um var cidden bir süre sonra sıkıyor,yaştanda kaynaklı olabilir ama eğlenceli. Çok para harcamaya gerek yok pedallar bu fiyatlarda o gerçekçiliği vermiyor sanırım.
Vites atacağımız zaman kendimiz mi ataczRampage'in debriyajsız modeli var.
Benim G29'um var cidden bir süre sonra sıkıyor,yaştanda kaynaklı olabilir ama eğlenceli. Çok para harcamaya gerek yok pedallar bu fiyatlarda o gerçekçiliği vermiyor sanırım.
Sahibinden üzerinden param güvende ile alabilirsin. Daha geçen deneyimledim ekran kartı ile. Ürün teslim edildikten sonra 48 saat içerisinde onaylıyorsun ve para öyle satıcıya aktarılıyor. Beğenmezsen kargo kodu veriliyor ve ücretsiz bir şekilde geri yollayıp paranı alıyorsun.usta benim kontrol etme gibi şansım yok 2.el satanlar istanbul ankara veya konya da filandır ben mersindeyim nasıl deneyebilirim