Direksiyon seti önerisi

enessamet

80+
Reaksiyon skoru
85
Merhabalar arkadaşlar daha ets 2 almadım fakat almayı dusunuyorum. Bu yuzden cidden iyi bir direksiyon seti almak istiyorum. Kredi kartina taksitle alacagim 8 taksit 3 4 bin gibi taksit öderim. Thrustmaster cok pahali geldiği icin almadım. Baska benzeri performans verebilecek direksiyon s

umarım alıp bir ay sonra rafa kaldırmazsın :D direksiyon setlerinin genelde kaderi rafta kalmaktır sürekli kurulum yapmak toplamak bir süre sonra sıkıcı hale geliyor

Merhabalar arkadaşlar daha ets 2 almadım fakat almayı dusunuyorum. Bu yuzden cidden iyi bir direksiyon seti almak istiyorum. Kredi kartina taksitle alacagim 8 taksit 3 4 bin gibi taksit öderim. Thrustmaster cok pahali geldiği icin almadım. Baska benzeri performans verebilecek direksiyon s
10k ya logitech g29 var

umarım alıp bir ay sonra rafa kaldırmazsın :D direksiyon setlerinin genelde kaderi rafta kalmaktır sürekli kurulum yapmak toplamak bir süre sonra sıkıcı hale geliyor
Yok yan tarafa bir masa koyacağım ordada farkli ekranim var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10k ya logitech g29 var
10k mı ? G29 ben mi yanlış baktım acaba vitesle beraber 14k falandi galiba

Yok yan tarafa bir masa koyacağım ordada farkli ekranim var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10k mı ? G29 ben mi yanlış baktım acaba vitesle beraber 14k falandi galiba
vitesle 13 14k oluyor

Asla alınmayacak bir ürün. Gecikme sorunu var ve çoğu oyunla uyumsuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: LEFT
G29 olabilir.

3 4 bin taksit öderim diyorsan g29 + shifter al.

shifterı olmayanlar 10500 TL'ye satılıyor. biraz araştırmayla 6 taksitlisi bile bulunur.

bütçeyi aşıyorsa pxn v9 al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,210,797
Üyeler
195,463
Son üye
ZaferEser
Geri