Niye yapamasın ki, elinde düzgün alet edavat varsa yapar. Tabii o kişi elektirikciyse
Bu Şekil 2'den Fazla Yırtık Var Kabloda Bantlanmış Bunu Elektirikçiye Versem Yapabilir Mi Kabloyu Sıfırdab
kanka logitech DFGT Direksiyon 2007 Yapımı Ama Süper Cihaz Yani Elektirikçi Güvenilir Var Aşşağıda Evin Soracam BakamNiye yapamasın ki, elinde düzgün alet edavat varsa yapar. Tabii o kişi elektirikciyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direksiyon setinin garantisi varsa sorun olabilir. Sıfırdan kablo yapacağı için cihazı açması gerekebilir. Gerçi o çıkışa sahip bi direksiyon setinin garantisi kalmamıştır diye düşünüyorum
anladım çok TeşekkürlerHocam eğer işinde iyi ise çok kolay olur yapması. Kablo tamamen kopmamıştır uçtaki renkler bellidir direksiyon setinin içindeki renkler bellidir. En kötü şemaya bakar şemaya göre de yapabilir.
Hangi şema mesela?Hocam eğer işinde iyi ise çok kolay olur yapması. Kablo tamamen kopmamıştır uçtaki renkler bellidir direksiyon setinin içindeki renkler bellidir. En kötü şemaya bakar şemaya göre de yapabilir.
Hocam bu uç nasıldır bilemiyorum ancak benimde direksiyon setimin kablosu kopmuştu. yanlış hatırlamıyorsam 6 adet kablo vardı. İlk başta hangi kablo ne işe yarıyor çözememiştim -data transferi için olanlar- ardından ben de + ve - hariç geri kalan kabloları kafama göre takarak yapmıştım ve yanmıştı direksiyon setim. Bu tip kablolarda data transferini yapan kısımlar farklı olduğu için yanlış bağlanırsa yanabilir.Hangi şema mesela?