Neler Yeni

Diş ağrısına ne gider acill

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Eren
Karanfil denediniz mi hocam

Kontfire

80+ Silver
iltihap varsa çekilmesi tehlikeli hocam, önce kuruması gerekiyor. Ağrı için en iyisi kalçadan iğne bu arada. Arveles varsa onu da içebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Paşadöner
iltihap varsa çekilmesi tehlikeli hocam, önce kuruması gerekiyor. Ağrı için en iyisi kalçadan iğne bu arada. Arveles varsa onu da içebilirsiniz
Yapmıyorlar hocam yok ben anlamıyorum hiç bişey yapmiyacaklarsa hastane neden açık peki iğne yapin die yalvarıyoruz yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sezer
Arkadaşlar babamın dişi çürük adamlar çekmiyor kanal tedavisi flan demişler disinol kullandi bi işe yaramadı yardımcı olun gidiyoruz geri gönderiyorlar kafayı yicem şimdi azini yüzünü kirdimim çocukları can cekisioz bişey yapmiolar ne yapmamız lazım disinolda bı işte yaramıyor

Diş çekilmesi her zaman için en son çaredir. O çürük dişlerde büyük ihtimalle iltihap vardır, o iltihap gitmeden de bir işlem yapılamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Altan Geçer
Asla onermedigimi ve doktor kontrolunde yapilmasi gerektigini soyleyerek ve sizi uyararak soyluyorum. Lutfen once bir doktora danisip o sekilde uygulayin!!!

Antibiyotik augmentin veya amoklavin ile agri kesici arveles. yemekten biraz once antibiyotik alinip yemekten sonra agri kesici alinir. Yemegi yerken curuk olan disin oldugu tarafi kullanmasin cunku lokmayi isirirsa cok fazla cani yanar. Bunlari doktora sormadan asla kullanmayin. Herhangi bir yan etki veya baska bir rahatsizliginiz var ise problem yaratabilir. Yoksa bile problem yaratabilir. Doktor kontrolunde yapilmasi gereklidir!!

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam kaç ay oldu neden yapmıyorlar lar ozaman git gel git gel daha kaç ay bekleyeceğiz uyuyamıyoruz napcaz şimdi biz
Dişte devlete gidilmez zaten hep problem git gel git gel yapılıyor aylar alıyor özele gidin ben öyle yaptım devlete gittiydim kanal yapılacak dendi bana 2 ay sonraya gün veriyor dedim iki ay ben bunun ağrısını mı çekecem gittim özele para girdi ama ağrıya değer helali hoş olsun dedim

simonare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Derviş Kayımbaşıoğlu
İltihaplı diş ağrısını ilk etapta gidermek için bir takım geçici yöntemler uygulanabilir

Evde Uygulanabilecek Geçici Yöntemler:
  • Tuzlu Su ile Gargara: Bir bardak ılık suya yarım çay kaşığı tuz ekleyerek hazırlanan gargara, ağız içindeki iltihabı azaltarak ağrıyı hafifletebilir.
  • Soğuk Kompres: Ağrıyan bölgeye dışarıdan uygulanan soğuk kompres, şişliği ve ağrıyı azaltabilir.
  • Ağrı Kesici İlaç: Doktor kontrolünde alınmalıdır
Fakat şişlik indikten ve iltihaplı endikasyon azaldıktan sonra mutlaka diş hekiminizden randevu alarak tedavinize devam etmelisiniz.

Not: İltihaplı dişte apse görülmesi durumunda hastanın rahatlatılması için apse'nin drene edilmesi gerekebilir, bu gibi durumlarda mutlaka diş hekiminize başvurunuz

AuraDent Aesthetic Clinic

Top Bottom