Mesut Yılmaz
80+ Bronze
Kanka dilinde iz kalsa kim görür, dert etme bu kadar takıntılı olma.
dortlerde derken 4. sınıf mı?Merak etim kaç TL ye yaptı babamın arkadaşı dortlerde tanesini 400tl ye yapmış kardeşimin 11 mi 13 disine yaptı tedaviyi onunda yanmış
Dörtler Tarsus Mersin de bir bölgedortlerde derken 4. sınıf mı?
valla çok uyguna yapmış diş taşı temizliğini bile o fiyata yapmıyorlarDörtler Tarsus Mersin de bir bölge
Kendi evi var alt katı klinik şeklinde güzel yeride uyguna yapıyor
Ben devlette oldum. 400 TL'ye yapan özel bulsam koşa koşa giderdim. Sorduğum bir yer tanesini 1000 TL dedi.Merak etim kaç TL ye yaptı babamın arkadaşı dortlerde tanesini 400tl ye yapmış kardeşimin 11 mi 13 disine yaptı tedaviyi onunda yanmış
Aile hekimine gitCildiyeye mi yoksa aile hekimi de olur mu?
ağız diş çene radyolojisi daha iyi olur benceAile hekimine git
Oha ** hiçmi fırçalamadın be kardeşim günde 5 dknı ayırıp bi fırçalamak çokmu zor beNasıl zor mu 2 Kanal tedavisi, 6-7 Dolgu, 1 Kaplama yaptırıcam sence nasıl geçer cumartesi günüde kanal tedavisi var galiba.
Hocam gelirseniz hazır gelmişken 1/2 el oyunda oynarız(!)Ben devlette oldum. 400 TL'ye yapan özel bulsam koşa koşa giderdim. Sorduğum bir yer tanesini 1000 TL dedi.
kanal tedavisi uzun suruyo 2 kanalı da aynı gun yapmaz bence benimkini yapmamıştı devlete gideceksen arka taraflarda dolgu yapacaksan amalgam öneririm görünmüyorsa güldüğünde daha sağlam oluyor goruntusu bı tık kötü sadeceNasıl zor mu 2 Kanal tedavisi, 6-7 Dolgu, 1 Kaplama yaptırıcam sence nasıl geçer cumartesi günüde kanal tedavisi var galiba.
O tarz bölüme hızlıca randevu bulabiliyorsa daha iyi olur tabii kiağız diş çene radyolojisi daha iyi olur bence
Aslında hastaneye ilk randevu alındığında bu bölüme yönlendiriyor bazı yerlerde. Giriş bölümü olarak her şeyin teşhis edildiği ve tedavi planı çıkarıldığı bölüm. Ama devlette randevu sıkıntı maalesefO tarz bölüme hızlıca randevu bulabiliyorsa daha iyi olur tabii ki
Özelde yapıcağım birde seans seans zaten tek tek yapıyorlar ne kadar uzun sürüyor ve acıtan bir şey mi zor mu?kanal tedavisi uzun suruyo 2 kanalı da aynı gun yapmaz bence benimkini yapmamıştı devlete gideceksen arka taraflarda dolgu yapacaksan amalgam öneririm görünmüyorsa güldüğünde daha sağlam oluyor goruntusu bı tık kötü sadece