Neler Yeni

Dış ses almayan kulaklık önerisi

BeKo'O

80+ Silver
Bütçe
350
Kullandığım kulaklığın beğenmediğim yanları,
Dışarıya çok ses vermesi,
Dışarıdan çok ses alması
Mikrofonun dış sesleri çok alması (en önemli olanı bu) (mikrofon çok net ses veriyor ama çok dış ses alıyor ve baya sıkıntı oluyor karşı taraf için)
Elimdekini 200'e satsam 100-150 ekleyip bu sıkıntıları olmayan ne kulaklık alabilirim (sonuncusu düzelse yeter)
Kulaküstü
USB/Jak
Mümkünse ses kartlı
İkinci el tavsiyelerinizi de alabilirim garantili olmak şartıyla alırım.

Son düzenleme:

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Dışarıdan çok ses alması
Mikrofonun dış sesleri çok alması (en önemli olanı bu) (mikrofon çok net ses veriyor ama çok dış ses alıyor ve baya sıkıntı oluyor karşı taraf için)
Elimdekini 200'e satsam 100-150 ekleyip bu sıkıntıları olmayan ne kulaklık alabilirim (sonuncusu düzelse yeter)
Kulaküstü
USB girişli
Mümkünse ses kartlı
Direk benim çektiğim sıkıntı dostum. Yüksek sesli bir şey izleyip dinliyorum sürekli karşıya gidiyor ses kısmak zorunda kalıyorum bütün ayarları yaptım HS50 Pro ile bu sorun gitmiyor. Ses kartı taktım hatta dandik falan değil asus TUF h7 nin ses kartını taktım onda bile gidiyor. Asus h7 de de aynı sorun oldu onda 2 tane mikrofon var hatta çıkarıp takılan ve ses kısıp açma bölümünde mikrofonu var birisi bozuldu diğeriyle o sorun yok şuan. Bu sorunu hiç yaşamadığım tek kulaklık sanırım Gamepower Luna idi.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
valla merak ettiğim için soruyom
usb ve kulak dışı dediğine göre bilgisayarda kullanıcaksın
niye dış ses almasını istemiyorsun ki

BeKo'O

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk benim çektiğim sıkıntı dostum. Yüksek sesli bir şey izleyip dinliyorum sürekli karşıya gidiyor ses kısmak zorunda kalıyorum bütün ayarları yaptım HS50 Pro ile bu sorun gitmiyor. Ses kartı taktım hatta dandik falan değil asus TUF h7 nin ses kartını taktım onda bile gidiyor. Asus h7 de de aynı sorun oldu onda 2 tane mikrofon var hatta çıkarıp takılan ve ses kısıp açma bölümünde mikrofonu var birisi bozuldu diğeriyle o sorun yok şuan. Bu sorunu hiç yaşamadığım tek kulaklık sanırım Gamepower Luna idi.
Hocam valla maksimum 400'e kadar çıkabilirim çünkü discordda falanda çok vakit geçiriyorum arkadan biri konuşunca video açınca falan çok ses gidiyor bu durumu egale edemiyorum ne ayar denesem de
Kaliteli mikrofonlu bir şey lazım

BeKo'O

80+ Silver
Hocam mikrofondan bahsediyorum çok dış ses iletiyor, arkdan gelen konuşma,müzik,dizi sesleri falan gep gidiyor ve sesli konuşmalarda sıkıntı yaşıyorum artık

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Dışarıdan çok ses alması
Kulaküstü
USB girişli
Mümkünse ses kartlı
Hocam kraken t.e. öneririm.Tek eksi yanı dışarıya ses vermesi.Mikrofonu tam istediğiniz gibi.Hatta ayarlardan daha da iyi hale getirebiliyorsunuz tam sizin istediğiniz gibi.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Discord vs durumlarda müzik dinlesek bile karşıya gidiyor. Senin kulaklığından çıkan sesi kulaklığın mikrofonu algılıyor. Akustik eko iptali var onu yapıyorum gürültü tutma yapıyor her türlü denedim. Sesi kısmadığımız sürece sürekli karşıya gidiyor. Karşı taraf ses sekiyor diyor sürekli rahatsız edici bir durum bu.

BeKo'O

80+ Silver
Hocam kraken t.e. öneririm.Tek eksi yanı dışarıya ses vermesi.Mikrofonu tam istediğiniz gibi.Hatta ayarlardan daha da iyi hale getirebiliyorsunuz tam sizin istediğiniz gibi.
Bu mu hocam?
Biraz tuzlu fiyatı var çok para vermek istemiyorum ama ikinci elde bulursam düşünebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu olabilir. Bu arada bu kulaklığın mikrofonu baya iyi.
Hocam kullandınız mı? Gamepower kizaru kullandım bir yere gittiğimde ve ses kalitesi olarak şu an kullandığım rampage bile daha iyi denilebilir. Çok cansız ve tiz ses veriyordu kizaru daha pahalı olmasına rağmen

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Şu olabilir. Bu arada bu kulaklığın mikrofonu baya iyi.
Sen bunun incelemelerini izle dostum.

Bu mu hocam?
Biraz tuzlu fiyatı var çok para vermek istemiyorum ama ikinci elde bulursam düşünebilirim

Hocam kullandınız mı? Gamepower kizaru kullandım bir yere gittiğimde ve ses kalitesi olarak şu an kullandığım rampage bile daha iyi denilebilir. Çok cansız ve tiz ses veriyordu kizaru daha pahalı olmasına rağmen
Sen ayarları yaptın mı ?

BeKo'O

80+ Silver
Sen bunun incelemelerini izle dostum.

Sen ayarları yaptın mı ?
Yok hocam internet kafede kullanmıştım, rahatlığı filan iyiydi büyüktü ama oyundaki ses canlılığı bendeki rampage kadar değildi nedense

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Ömerfaruk
Dışarıdan çok ses alması
Kulaküstü
USB girişli
Mümkünse ses kartlı
Bende rm k1 pulsar var memnunum ama kaç para bilmiyom

BeKo'O

80+ Silver
Bu Gamenote H2002D nasıl acaba bilgisi olan? Maks 400 bütçede en kaliteli mikrofona sahip hangi kulaklık? Ses ayarını ben yaparım olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,282
Üyeler
165,958
Son üye
wynfirdolf
Top Bottom