Neler Yeni

Dış ses almayan kulaklık önerisi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Yok hocam internet kafede kullanmıştım, rahatlığı filan iyiydi büyüktü ama oyundaki ses canlılığı bendeki rampage kadar değildi nedense
Yok ondan bahsetmiyorum. Şuan kullandığın kulaklıkta akustik ses iptali ve bir ayar daha var onu yaptın mı ?

BeKo'O

80+ Silver
Cooler Master CH321'de baya iyi deniliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok ondan bahsetmiyorum. Şuan kullandığın kulaklıkta akustik ses iptali ve bir ayar daha var onu yaptın mı ?
Hocam nerede var öyle bir ayar? Bunun Xear Audio Center diye bir uygulaması var orda da mikrofonda sadece örnekleme hızı ve Mikrofon Boost ayarı var o kadar.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Bu mu hocam?
Biraz tuzlu fiyatı var çok para vermek istemiyorum ama ikinci elde bulursam düşünebilirim

Hocam kullandınız mı? Gamepower kizaru kullandım bir yere gittiğimde ve ses kalitesi olarak şu an kullandığım rampage bile daha iyi denilebilir. Çok cansız ve tiz ses veriyordu kizaru daha pahalı olmasına rağmen
Hocam o değil razer kraken tournament edition.Sıfırı en düşük 710 tl flan biraz tuzlu.Ama 2.elde belki bulabilirsiniz 400 e flan.Ben 2 aydır kullanıyorum tavsiye ederim.(Kulaklığın linkini atanıyorum nedenini anlamadım)

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Cooler Master CH321'de baya iyi deniliyor.

Hocam nerede var öyle bir ayar? Bunun Xear Audio Center diye bir uygulaması var orda da mikrofonda sadece örnekleme hızı ve Mikrofon Boost ayarı var o kadar.
1646514267511.png

1646514305625.png

Burayı devre dışı bırak ilk olarak. Sonra Realtek Audio Console girip. Mikrofon kısmında Akustik eko İptali var. MSI anakarttan örnek verirsem.
1646514421103.png

Bunların ikiside açık olacak

Bu Gamenote H2002D nasıl acaba bilgisi olan? Maks 400 bütçede en kaliteli mikrofona sahip hangi kulaklık? Ses ayarını ben yaparım olmadı
Bende bu da var ses kalitesini dinletebilirim :D

BeKo'O

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Burayı devre dışı bırak ilk olarak. Sonra Realtek Audio Console girip. Mikrofon kısmında Akustik eko İptali var. MSI anakarttan örnek verirsem.
Alıntıyı görüntüle

Hocam hızlı bir karar oldu gibi ama Cooler master baya bi kafama yattı araştırma sonucu, mikrofonun çok kaliteli ve sesin de iyi olduğu söyleniyor şu an itopyada 438TL fiyatı var alacağım galiba

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam hızlı bir karar oldu gibi ama Cooler master baya bi kafama yattı araştırma sonucu, mikrofonun çok kaliteli ve sesin de iyi olduğu söyleniyor şu an itopyada 438TL fiyatı var alacağım galiba
Onu indirim bekle istersen 329 tl oluyor. Evet o iyi model

BeKo'O

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bende gigabyte var ve pek mikrofon ayarı yok bulamadım öyle bir şey

Onu indirim bekle istersen 329 TL oluyor. Evet o iyi model
İnşallah girer kısa zamanda

BeKo'O

80+ Silver

BeKo'O

80+ Silver