Dişçiye gideceğim özel mi devlet mi? (Sigortam yok)

Goxaria

80+
Reaksiyon skoru
48
Dişçiye gideceğim özel mi devlet mi daha mantıklı olur. Sigortam yok. Aradaki fiyat farkı ne durumdadır bilen var mı acaba?

Dişçiye gideceğim özel mi devlet mi daha mantıklı olur. Sigortam yok. Aradaki fiyat farkı ne durumdadır bilen var mı acaba?
Eğer etrafınız da iyi bir devlet hastanesi varsa ona git.

İyi bir özel hastane varsa oraya gidebilirsiniz burada Şöyle bir durum var Devlette daha profesyonel doktorlar oluyor. Ancak özellerdede daha teknolojik imkanlar oluyor. Oyüzden özel tarafından profesyonel doktor bulursanız çok temiz ve güzel sonuç elde edersiniz.

Usta bekle daha 6.sınıfsın adam sigorta falan diyor.
Özeller çok para koparıyor,eğer sigprtan yoksa da devlette muayene ücreti,ilaç ücretinde fazla alıyor.
Bence devlet yine de daha ucuza gelir.
Daha 6. sınıfsın derken?

Usta daha sağlık sigortası ne etki yapar muayenede onu bilmiyorsun kastetdiğim şey o
Hocam amcam mali müşavir ve allianzın acentesi evet bu konu hakkında çok bilgili değilim ben sadece tavsiye verdim.
(Ayrıca tutturdun sayılır 7.sınıfım o.O2 )

Hocam amcam mali müşavir ve allianzın acentesi evet bu konu hakkında çok bilgili değilim ben sadece tavsiye verdim.
(Ayrıca tutturdun sayılır 7.sınıfım o.O2 )
Benim babamda Türkiye Sigorta da büro başkanı homeoffice çalıştığı zamanlarda bende onla çalışmaya başladım ordan biliyorum.Biryerde 6. Yada 7.sınıf olduğunu söylemiştin bende ordan yola çıkarak sana 6.sınıf dedim.

Benim babamda Türkiye Sigorta da büro başkanı homeoffice çalıştığı zamanlarda bende onla çalışmaya başladım ordan biliyorum.Biryerde 6. Yada 7.sınıf olduğunu söylemiştin bende ordan yola çıkarak sana 6.sınıf dedim.
Evet hocam bir konu da söylemiştim 7.sınıfım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,702
Üyeler
183,880
Son üye
Ranforth
Geri