Eğer etrafınız da iyi bir devlet hastanesi varsa ona git.Dişçiye gideceğim özel mi devlet mi daha mantıklı olur. Sigortam yok. Aradaki fiyat farkı ne durumdadır bilen var mı acaba?
Usta bekle daha 6.sınıfsın adam sigorta falan diyor.Eğer etrafınız da iyi bir devlet hastanesi varsa ona git.
Daha 6. sınıfsın derken?Usta bekle daha 6.sınıfsın adam sigorta falan diyor.
Özeller çok para koparıyor,eğer sigprtan yoksa da devlette muayene ücreti,ilaç ücretinde fazla alıyor.
Bence devlet yine de daha ucuza gelir.
lafı koydu 1-0Daha 6. sınıfsın derken?
Hocam ne dediğinizi gerçekten anlamıyorum ben kimseye laf koymadım ayrıca akıl yaşta değil baştadır.lafı koydu 1-0
Usta daha sağlık sigortası ne etki yapar muayenede onu bilmiyorsun kastetdiğim şey oDaha 6. sınıfsın derken?
Hocam amcam mali müşavir ve allianzın acentesi evet bu konu hakkında çok bilgili değilim ben sadece tavsiye verdim.Usta daha sağlık sigortası ne etki yapar muayenede onu bilmiyorsun kastetdiğim şey o
Benim babamda Türkiye Sigorta da büro başkanı homeoffice çalıştığı zamanlarda bende onla çalışmaya başladım ordan biliyorum.Biryerde 6. Yada 7.sınıf olduğunu söylemiştin bende ordan yola çıkarak sana 6.sınıf dedim.Hocam amcam mali müşavir ve allianzın acentesi evet bu konu hakkında çok bilgili değilim ben sadece tavsiye verdim.
(Ayrıca tutturdun sayılır 7.sınıfım)
Evet hocam bir konu da söylemiştim 7.sınıfım.Benim babamda Türkiye Sigorta da büro başkanı homeoffice çalıştığı zamanlarda bende onla çalışmaya başladım ordan biliyorum.Biryerde 6. Yada 7.sınıf olduğunu söylemiştin bende ordan yola çıkarak sana 6.sınıf dedim.