Discord açabilmem için ne önerirsiniz ?

Her dns olmuyor benim gördüğüm kadarıyla, sadece google dns yani 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yiyor gibime geldi. Birkaç arkadaşımda denedim özellikle çoğu cloudflare dns kullanıyorlardı, google dns girer girmez düzeldi.

zaten onunla girmeye çalışıyorum.. hiçbir şekilde kabul etmiyor kasperskydan kaynaklı ama kaldırmam da etki etmedi format atmadan halletmenin yolunu arıyorum ki onun da işe yarayacağının garantisi yokmuş zaten
başka gelen yok. ben yapacağım da üşeniyorum internette kötü

o 8888 8844 ü de denedim. bir de 1111 1001 önerenler vardı ikisi de işlemedi. alternatif hiç mı bırsey yok

zaten onunla girmeye çalışıyorum.. hiçbir şekilde kabul etmiyor kasperskydan kaynaklı ama kaldırmam da etki etmedi format atmadan halletmenin yolunu arıyorum ki onun da işe yarayacağının garantisi yokmuş zaten
o 8888 8844 ü de denedim. bir de 1111 1001 önerenler vardı ikisi de işlemedi. alternatif hiç mı bırsey yok
warp vpn'in zero trust olayını araştır youtubeda videoları mevcut. zero trust ile discord girme vs. diye ararsan çıkar diye düşünüyorum. sadece discord için çalışacak (split tunnelling) bir vpn edinmiş olursun.

Internet servis sağlayıcın hangi firma?
dsmart maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

warp vpn'in zero trust olayını araştır youtubeda videoları mevcut. zero trust ile discord girme vs. diye ararsan çıkar diye düşünüyorum. sadece discord için çalışacak (split tunnelling) bir vpn edinmiş olursun.
teşekkürler deniyorum dönüş yaparım

dsmart maalesef

Goodbyedpi turkey Olarak arat orada yeni bir yöntem var onu dene onu denedikten sonra dns atamayı unutma.

dsmart maalesef

Ben tam olarak bu videodaki gibi yaptım discord kapandığı süreçten beri kullanıyorum bir kere yaptım daha yüzüne bakmadım warpın

Geri