Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,973
neleri denedinçözüm bulabildiniz mi kaspersky tamamen kaldırdım yine de hiçbir şekilde giremiyorum a
neleri denedinçözüm bulabildiniz mi kaspersky tamamen kaldırdım yine de hiçbir şekilde giremiyorum a
dns değiştirme ya da vpn işe yaramıyor başka bir şey bulamadım internette zatenneleri denedin
aklıma gelmedi. GoodByeDpi vardıdns değiştirme ya da vpn işe yaramıyor başka bir şey bulamadım internette zaten
zaten onunla girmeye çalışıyorum.. hiçbir şekilde kabul etmiyor kasperskydan kaynaklı ama kaldırmam da etki etmedi format atmadan halletmenin yolunu arıyorum ki onun da işe yarayacağının garantisi yokmuş zatenaklıma gelmedi. GoodByeDpi vardı
başka gelen yok. ben yapacağım da üşeniyorum internette kötüzaten onunla girmeye çalışıyorum.. hiçbir şekilde kabul etmiyor kasperskydan kaynaklı ama kaldırmam da etki etmedi format atmadan halletmenin yolunu arıyorum ki onun da işe yarayacağının garantisi yokmuş zaten
Internet servis sağlayıcın hangi firma?o 8888 8844 ü de denedim. bir de 1111 1001 önerenler vardı ikisi de işlemedi. alternatif hiç mı bırsey yok
zaten onunla girmeye çalışıyorum.. hiçbir şekilde kabul etmiyor kasperskydan kaynaklı ama kaldırmam da etki etmedi format atmadan halletmenin yolunu arıyorum ki onun da işe yarayacağının garantisi yokmuş zaten
warp vpn'in zero trust olayını araştır youtubeda videoları mevcut. zero trust ile discord girme vs. diye ararsan çıkar diye düşünüyorum. sadece discord için çalışacak (split tunnelling) bir vpn edinmiş olursun.o 8888 8844 ü de denedim. bir de 1111 1001 önerenler vardı ikisi de işlemedi. alternatif hiç mı bırsey yok
dsmart maalesefInternet servis sağlayıcın hangi firma?
teşekkürler deniyorum dönüş yaparımwarp vpn'in zero trust olayını araştır youtubeda videoları mevcut. zero trust ile discord girme vs. diye ararsan çıkar diye düşünüyorum. sadece discord için çalışacak (split tunnelling) bir vpn edinmiş olursun.
Goodbyedpi turkey Olarak arat orada yeni bir yöntem var onu dene onu denedikten sonra dns atamayı unutma.dsmart maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler deniyorum dönüş yaparım
dsmart maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler deniyorum dönüş yaparım
ara sıra çalışmıyor bende nedense vpn kullanıyorum mecburAlıntıyı görüntüle
Mobilde bunu deniyorum giremediği şey yok. Windows 7 kullandığım için test edemiyorum. Denersen sevinirim, ben de bilgilenmiş olurum.