Neler Yeni

Discord benzeri uygulama lazım

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Emirhan
Hem ekran paylaşımı yapabileceğim hem telefona hem pc indirebileceğim sesli sohbet edebileceğim yazışabileceğim grup konuşması yapabileceğim onlara da ekran paylaşımı yapabileceğim kısaca discord ile yaptığım herşeui yapabileceğim bi uyg lazım kullanan bilen tavsiye edecek varsa çok memnun olurum iyi günler.
Nerimity öneririm hocam discordun aynısı desem yeridir sadece discordun gelişmemiş ilk zamanlarında ki hâli ekran paylaşımı vs. Güzel ping konusunda da güzel discord yerine diğer uygulamalara kıyas ile 10 numara diyebilirim

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ferhat Bilgi
Nerimity öneririm hocam discordun aynısı desem yeridir sadece discordun gelişmemiş ilk zamanlarında ki hâli ekran paylaşımı vs. Güzel ping konusunda da güzel discord yerine diğer uygulamalara kıyas ile 10 numara diyebilirim
Buna da bi bakacağım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama mobili yok sanırım

Golf 4 R32

80+ Silver
Ben nasıl olduğunu nasıl yaptığımı bilmiyorum ama sadece telefonda mobil uygulamada ve evin wifisine bağlıyken girebiliyorum.

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Umut tunç
Hem ekran paylaşımı yapabileceğim hem telefona hem pc indirebileceğim sesli sohbet edebileceğim yazışabileceğim grup konuşması yapabileceğim onlara da ekran paylaşımı yapabileceğim kısaca discord ile yaptığım herşeui yapabileceğim bi uyg lazım kullanan bilen tavsiye edecek varsa çok memnun olurum iyi günler.
watch2gether filim için kullanıyoruz bak istersen işini görebilir

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Discord'dan önce Skype kullanırdık; eğer onu tercih etmezseniz, Zoom'un Corona döneminde sıkça kullanıldığını ve en mantıklı seçenek gibi göründüğünü düşünüyorum.

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ferhat Bilgi
Discord'dan önce Skype kullanırdık; eğer onu tercih etmezseniz, Zoom'un Corona döneminde sıkça kullanıldığını ve en mantıklı seçenek gibi göründüğünü düşünüyorum.
Bak o hiç aklıma gelmedi evet mantıklı olabilir işimi görür gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom