Neler Yeni

Discord Dava Hakkında Bilgisi Olanlar Yazsın Sadece

Boşş099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bos
.......
H

Son düzenleme:

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan

Boşş099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bos
Yav skdı bunu tamam yazmayın

Son düzenleme:

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
ya yine mi sen bir sey olmaz diyoruz iste daha neden konu aciyorsun ki adam savciliktan karar cikarcakta sonra senin verilerini alcakta seni bulup yargilicakta olan kiza olur onun avukat parasi gider o yuzden bos yapmaya gerek yok bu ulkede neler oluyor bos kaciyorlar bundan hic bir halt olmaz en fazla para kaybedersin o kadar

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Öncelikle Selamun Aleyküm Sadece Bilgisi Olanlar Yazarsa Sevinirim.Ben Bundan 5 6 Ay Önce Discorddan Bi Sunucuya Katılmıştım Discordu Ilk Defa Kullaniyordum Girdigimde Sunucuda Bi Kızın Nudeleri Paylasilip Geri Siliniyordu Kizda Oyundan Bilindik Birisi Girdigim Sunucuda Oyun Sunucusuydu Bu Kız Eski Sevgilisi Bununla Barışmıyor Diye Kendini Tokatlıyor Kendini Vs Kesiyor 10 15 Tane Hap Yutuyor Felan Sevgiliside Barışmayınca Sevgilisinin Cinsel Organını Paylaşıyor Twitterde Vs Sevgiliside Ona Karşılık Onun Nudelerini Yayıyor Ama Nudelerin Yayıldıgı Sunucuda Kız Yok Neyse Üstünden 4 5 Ay Geçiyor Kızın Hakkında Konu Açılıyor Ama Sadece Kızın Adı Var Ne Soyadı Ne Tipi Var Kızda Bana Yazıyor Benim Hakkımda Konuşulanlari Ss Alıp Bana Atarmısın Diyor Memelerini Bana Atıyor Bende Paylaşmamak İçin Ben Sunucuda Yokum Diyorum Kızda Sunucudan Biriyle Anlaşıp Bizim Konusmalarimizi Ss Aldirtiyor Ama Bizim Konuşmalarımızda Ne Kızın Fotosu Ne Soyadi Var Sadece Adı Geçiyor Bizde Makara Olsun Diye Kızın Sadece Adını Verip Küfür Alay Vs Ediyoruz Sonra Cinsel Organı Kara Diye Kara Diye Dalga Vs Geciolar Kızda Bu Ss Leri Aldırtıp Arkadaşlarına Sizi Dava Edecegim Vs Diyor Avukat Tutmuş Avukati 30 Günlük İzindemiymis Neymis ve Bir Dilekçe Hazırlıyor 2 Kişinin Gerçek Adını Benim Ve 3 kişinin Sunucudaki Degisik Adlarımızı Veriyor ve Dilekçede 1-Taciz 2-Kişisel Hayatın Gizliligi 3-Tehdit 4-Santaj Yaziyor Üstündede Adı Yazan Kisinin Adını Yazmiş Soyadini Bilmedigi Icin Yanina Parantez Acip (Soyadı Bilinmiyor Yazmış)
Benim Sunucudaki Takma Nickimi Yazmış vs Beb 18 Yaşından Küçügüm 18 e girmeme 2 3 Ay Kadar Kaldı Digerleri Büyük Digerleri Pek Kafaya Takmıyor Diyolar En Fazla İfade Vermeye Gideriz Vs Diye Durumları İyi Onların Şirketleri Vs Var Bizim Durumumuz O Kadar İyi Değil bir şey Olurmu Eger Ciddi Dava Açarsa Güzel Puan Tutturmuştum Büyük İhtimalle Babam Ünüversiteye Göndermez İçimde Sıkıntı Ediyorum Yaptıgımın Yanlış Oldugunu Biliyorum Özür Diliyecekdim Arkadaşlarım Özür Dilersen Haksız Duruma Düşersin Vb Dediler Dilettirmediler Attıgım Fotografta Kızın Bize Attıgı Şey Sadece Bilgisi Olanlar Yazarsa Sevinirim
İnş flooddur bu

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
ismail
Arada gelip gidiyor bu çocuk.Geçen de vardı sanki aynı konu

Boşş099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Bos
Zula oynayan varmı

Son düzenleme:

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
discorddan ne hakaret davası açabilirsin discord böyle bir şeyi paylaşmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

discord hiç bir şeyi paylaşmıyor
Kankam gerçekten paylaşıyor bende paylaşmıyor diye biliyodum adamlsr gizlilik politikasina yazmışlar "bilgileriniz istisnalar harici paylaşılmamaktadir" diye eger mahkeme isterse ditekt ip sini veriyor

discord verilerini vermez.
Hocam gerçekten discord ip adreslerini falan veriyor zaten Sen hesabını silsen bile senin verilerin hiçbir şekilde Silinmiyor sadece ismini deleted User yapıyorlar o kadar her şey hala kayıt altına durdukları için mahkeme discord'tan Eğer bilgilerini isterse discord gerçekten veriyor bunu gizlilik politikasına da yazmışlar

Neredeyse 7 yıldır discord kullanıyorum 13-14 yaşlarımda falan başladım kullanmaya başıma 1 kere şöyle bir şey gelmedi :d
bende yaşamadım sadece 2-3 yıl önce yüzümü falan paylaşmışlardı onuda pek takmadım.(50 kişilik oyun sunucusuydu arkadaşım atmıştı :D) Bu tarz durumları yaşayanlar ergenlikte olup ben çok havalıyım şöyleyim böyleyim diyen kendini havalı sanan tipler zaten.

Kankam gerçekten paylaşıyor bende paylaşmıyor diye biliyodum adamlsr gizlilik politikasina yazmışlar "bilgileriniz istisnalar harici paylaşılmamaktadir" diye eger mahkeme isterse ditekt ip sini veriyor

Hocam gerçekten discord ip adreslerini falan veriyor zaten Sen hesabını silsen bile senin verilerin hiçbir şekilde Silinmiyor sadece ismini deleted User yapıyorlar o kadar her şey hala kayıt altına durdukları için mahkeme discord'tan Eğer bilgilerini isterse discord gerçekten veriyor bunu gizlilik politikasına da yazmışlar
bu tarz kişisel çoğu davada vermiyorlar.

tabii savcılıktan kesin karar çıkarsa vermek zorunda.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,835
Üyeler
163,561
Son üye
OgunJes
Top Bottom