Evet.İnsanlara destek olmak istiyor musunuz / Evet
Evet.İnsanlarla sohbet edecek zamanı ayırabilir misiniz / Evet
Hayır.İnsanlara köstek olacak mısınız / Hayır
Hayır.Üslubunuz uygun mudur / Evet
Hayır.Din, dil, inanç, tercihlere saygılıyım / Evet
Vayy be benim gittiğim psikolog kadın dı diye galiba hayatı çok mayhoş tu heralde kadına ne desem pozitif bi cevap verip yüzündeki gülümseme hiç yok olmadı.....Benim psikoloğum da intiharı düşündüğünü söyledi . Sonra psikoloğa gitmiş. Düzelmiş.
Benim profil fena demi hadi hadiDiscordun fotoğrafını niye comnet yaptın aga.
bir gün bir palyaço varmış herkesi güldürürmüş ama kendisi hep üzgünmüş en son bir psikoloğa gitmiş demiş ki ben çok üzgünüm psikologda demiş ki bir palyaço var herkesi güldürüyo o da demiş ki o benimVayy be benim gittiğim psikolog kadın dı diye galiba hayatı çok mayhoş tu heralde kadına ne desem pozitif bi cevap verip yüzündeki gülümseme hiç yok olmadı.....
Ben çıkınca çenem ağrıdı be diye küfretmiyordur bana işallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim profil fena demi hadi hadisöle işte çok tatlı biliorum içinden öyle dedin itiraf et
![]()
A-Ama bu çok ağır oldubir gün bir palyaço varmış herkesi güldürürmüş ama kendisi hep üzgünmüş en son bir psikoloğa gitmiş demiş ki ben çok üzgünüm psikologda demiş ki bir palyaço var herkesi güldürüyo o da demiş ki o benim
He işte o palyaço benim.bir gün bir palyaço varmış herkesi güldürürmüş ama kendisi hep üzgünmüş en son bir psikoloğa gitmiş demiş ki ben çok üzgünüm psikologda demiş ki bir palyaço var herkesi güldürüyo o da demiş ki o benim
Edebilir.