Neler Yeni

Discord Ruhsal Destek Sunucusu

Psikolojik sorunları olan birinden psikolojik destek almak

Hawalı olsun diye bot yapmayi denicem ticket tool kolay

İnsanlara destek olmak istiyor musunuz / Evet
Evet.
İnsanlarla sohbet edecek zamanı ayırabilir misiniz / Evet
Evet.
İnsanlara köstek olacak mısınız / Hayır
Hayır.
Üslubunuz uygun mudur / Evet
Hayır.
Din, dil, inanç, tercihlere saygılıyım / Evet
Hayır.

Benim psikoloğum da intiharı düşündüğünü söyledi . Sonra psikoloğa gitmiş. Düzelmiş.
Vayy be benim gittiğim psikolog kadın dı diye galiba hayatı çok mayhoş tu heralde kadına ne desem pozitif bi cevap verip yüzündeki gülümseme hiç yok olmadı.....
Ben çıkınca çenem ağrıdı be diye küfretmiyordur bana işallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Discordun fotoğrafını niye comnet yaptın aga.
Benim profil fena demi hadi hadi 😇 söle işte çok tatlı biliorum içinden öyle dedin itiraf et😳 hadiii 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 demeni bekliyorum😳😳😳😳😳😳😳😳

Vayy be benim gittiğim psikolog kadın dı diye galiba hayatı çok mayhoş tu heralde kadına ne desem pozitif bi cevap verip yüzündeki gülümseme hiç yok olmadı.....
Ben çıkınca çenem ağrıdı be diye küfretmiyordur bana işallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim profil fena demi hadi hadi 😇 söle işte çok tatlı biliorum içinden öyle dedin itiraf et😳
bir gün bir palyaço varmış herkesi güldürürmüş ama kendisi hep üzgünmüş en son bir psikoloğa gitmiş demiş ki ben çok üzgünüm psikologda demiş ki bir palyaço var herkesi güldürüyo o da demiş ki o benim

bir gün bir palyaço varmış herkesi güldürürmüş ama kendisi hep üzgünmüş en son bir psikoloğa gitmiş demiş ki ben çok üzgünüm psikologda demiş ki bir palyaço var herkesi güldürüyo o da demiş ki o benim
A-Ama bu çok ağır oldu 🥺

He işte o palyaço benim.

O palyaçoyu kimse mutlu edemez mi yani 😢

Geri