Discord Ruhsal Destek Sunucusu

İlk konumuz açıldı.
1673473644725.png

Sunucuda yapılan yenilikler:
  • Bilet sistemi tek kanal üstünden ilerliyordu. Bileti açan kişinin şansına göre biri bakıyordu. Kişinin rahat etmesi için istediği kişiden yardım alabilmesi için bilet sistemi kanalları ayrıldı. Kişi istediği arkadaşımızdan yardım bileti kaydı açabilir. Dileyen benden dileyen @DerratiX 'den yardım isteyebilir.
  • @DerratiX 'e YGB (Yaygın Gelişimsel Bozukluk) ve Motivasyonel Konuşma rolleri verildi.
  • @Gri Caner 'e Duygu Durum Bozuklukları ve BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi) rolleri verildi.

Sunucuda yapılan yenilikler:
  • Herkese açık sohbet kanalı kaldırılmıştır. Onun yerine sadece ilgili role sahip kullanıcılar sohbet kanallarına erişebileceklerdir.
  • Topluluğa sorulan forum başlıklarında yardımını esirgemeyenler için Gönüllü rolü getirilmiştir. Almak için ❤gönüllü-rolü-alma kanalına gidiniz.
  • Kanallara emoji getirilerek küçük bir renklilik kazandırılmıştır.

bu nasıl reklama girmiyor hacı

bu nasıl reklama girmiyor hacı
İnsanlara ruh sağlığı konusunda fayda verdiği için bir şey dememişlerdir. Başka bir forumda da açtım bir şey demediler. Ama gidip de oyun sunucusu konusu açsam reklama girer ve uyarı alırım.

İnsanlara ruh sağlığı konusunda fayda verdiği için bir şey dememişlerdir. Başka bir forumda da açtım bir şey demediler. Ama gidip de oyun sunucusu konusu açsam reklama girer ve uyarı alırım.
sunucu büyüyünce oyuna çevirme ihtimalinde var her türlü reklam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,637
Üyeler
192,438
Son üye
At007
Geri