Discord Telefon numarası banı nasıl açılır?

FurkqnEfe

80+
Reaksiyon skoru
0
discordda birinin sunucusundan 2017-2018 öyle bir şey ban yemiştim o telefon numaram üzerinden tüm hesaplarıma aktarılmış ordaki yetkililerde açamıyor o hesabı bulman lazım bize diyorlar ama banlanan hesabımın id sine kadar buldum yok olmuyor yok telefon numarasını hesaptan kaldırınca ban kalkıyor ama kaldırıncada discord doğrulama hatası veriyor eklemeden discorda giremiyorum ne yapmam lazım

discordda birinin sunucusundan 2017-2018 öyle bir şey ban yemiştim o telefon numaram üzerinden tüm hesaplarıma aktarılmış ordaki yetkililerde açamıyor o hesabı bulman lazım bize diyorlar ama banlanan hesabımın id sine kadar buldum yok olmuyor yok telefon numarasını hesaptan kaldırınca ban kalkıyor ama kaldırıncada discord doğrulama hatası veriyor eklemeden discorda giremiyorum ne yapmam lazım
Bişi yapamassın kalkmaz o ban

Bişi yapamassın kalkmaz o ban
bi şekilde yetkililerle iletişime geçtim discordun bi özelliğiyle çoklu hesap koruması açmışlar ben mesela A hesabıyla girdim B hesabıyla giremiyorum dedim çözümü varmı dedi diğer hesabınız deleted user olarak görülüyor (discorddan ban yedi) o yüzden böyle dediler ve çözümü yok dediler cidden çözümü yokmu yoksa salladılarmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,540
Üyeler
185,280
Son üye
kigowo
Geri