P PffPanda 80+ Bronze Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 611 Reaksiyon skoru 211 8 Şubat 2022 #1 Node js ve visual studio indirdim modül falan nedir bilmem bir tane arkımdan hazır alt yapı aldım ama kullanamıyorum . Tokenimi falan da girdim ama çalışmadı ne yapmam lazım ?
Node js ve visual studio indirdim modül falan nedir bilmem bir tane arkımdan hazır alt yapı aldım ama kullanamıyorum . Tokenimi falan da girdim ama çalışmadı ne yapmam lazım ?
P PffPanda 80+ Bronze Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 611 Reaksiyon skoru 211 8 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 @Asansörcü hocam kurban olayım yardım edin bu hatayla baş başa kaldım .
Asansörcü 80+ Bronze Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 715 Reaksiyon skoru 738 9 Şubat 2022 #3 Hatanın biraz daha üst kısmını atın.
I ibobey 80+ Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 6 18 Şubat 2022 #4 OverRar yazmış: @Asansörcü hocam kurban olayım yardım edin bu hatayla baş başa kaldım . Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Modül yüklemen lazım bu pencerede tam ekran ss at hangi modülü yükleyeceğini söyleyeyim. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 18 Şubat 2022 yada direk terminalden npm install yaz ardından node index.js yaz.
OverRar yazmış: @Asansörcü hocam kurban olayım yardım edin bu hatayla baş başa kaldım . Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Modül yüklemen lazım bu pencerede tam ekran ss at hangi modülü yükleyeceğini söyleyeyim. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 18 Şubat 2022 yada direk terminalden npm install yaz ardından node index.js yaz.