Discord yasaklı olduğu halde kullanabiliyorum

Reaksiyon skoru
718
Arkadaşlar bildiğiniz gibi dc kapandı telefonumdan bende kullanamıyorum ancak pc den discord açılıyor vpn siz her türlü kullanabiliyorum nasıl oluyor bu anlamadım ben tek bendemi böyle acaba

Arkadaşlar bildiğiniz gibi dc kapandı telefonumdan bende kullanamıyorum ancak pc den discord açılıyor vpn siz her türlü kullanabiliyorum nasıl oluyor bu anlamadım ben tek bendemi böyle acaba
Değil hocam. Görebildiğimiz farkettiginiz anda kutsanmislik hevesiyle buraya yazmak yerine mesaj atma gibi etkileşimleri girseydiniz aslında kullanamadığınizi anlardiniz

Hesabına giriş yapıp bir sunucuya falan girmeye çalış giremeyeceksin. Rusya/Türkiye erişim engeli hatası vericek.

Değil hocam. Görebildiğimiz farkettiginiz anda kutsanmislik hevesiyle buraya yazmak yerine mesaj atma gibi etkileşimleri girseydiniz aslında kullanamadığınizi anlardiniz
Hocam mesaj yazabiliyorum kullandım dün 1-2 saat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

comnet giriyor diyolar dı belki sağlayıcın budur.
Normal dc yüklü hocam tarayıcıdan girmiyorum vpn de kullanmıyorum

VPN açık kalmış artık nereye girdiyse (!)
Yok hocam açık değil skksks

Hocam mesaj yazabiliyorum kullandım dün 1-2 saat

Normal dc yüklü hocam tarayıcıdan girmiyorum vpn de kullanmıyorum

Yok hocam açık değil skksks
hocam onu demiyorum sağlayıcınız türktelekom mu, türknet mi o anlama geliyor sağlayıcı.

Geri