Neler Yeni

Discord'dan küfür edilmesi.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Merhabalar, discord üzerinden bir kişi şahsıma ve ailevi küfür etti, bu kişiyi küfür fotoğraflarıyla birlikte CİMER'e şikayet etsem sonuç alırmıyım ? Kişi beni etiketleyerek şahsıma küfür etti.

jouly

80+ Bronze
Merhabalar, discord üzerinden bir kişi şahsıma ve ailevi küfür etti, bu kişiyi küfür fotoğraflarıyla birlikte CİMER'e şikayet etsem sonuç alırmıyım ? Kişi beni etiketleyerek şahsıma küfür etti.
hayır ,discord "büyük bir suç" olmadığı sürece log (bilgileri) paylaşmaz.

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Berkay Aslan
muhtemelen bi sonuç almazsın ama şansını dene bişey kaybetmezsin

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Pek sanmam discord böyle şeylere loglarını vermez böyle özürlüleri sadece engelleyip geçmek lazım zaten büyüdüklerinde hep pişmanlık içinde yaşayacaklar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Bi kere benim arkadaşıma tazminat davası açıldı dc deN küfür ettiği için

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Tony Montana
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani birisi beni etiketleyip ailevi etse ve cimere şikayet etsem ben onu log bilgilerini paylaşmazlar mı ? veya kişisel bilgileri ? Paylaşmasa bile Cimer'in etkisi olmaz mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi kere benim arkadaşıma tazminat davası açıldı dc deN küfür ettiği için
CİMER'den şikayet mi edildi yoksa bildiğiniz uğraşılıp para harcanıp avukat tutup dava mı açıldı ?

jouly

80+ Bronze
Yani birisi beni etiketleyip ailevi etse ve cimere şikayet etsem ben onu log bilgilerini paylaşmazlar mı ? veya kişisel bilgileri ? Paylaşmasa bile Cimer'in etkisi olmaz mı ?

CİMER'den şikayet mi edildi yoksa bildiğiniz uğraşılıp para harcanıp avukat tutup dava mı açıldı ?
yok dostum paylaşmıyor.Artı bu sadece bir ss den ibaret photoshop ile de yapılabilecek bir şey.Eğer çok üstüne gitmek istiyorsan sana ettiği küfürün id'sini kopyalayıp discorda ticket ilet.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Tony Montana
SS'i mevcut ama Cimer bu bilgileri discord dan istemek zorunda mı ? Yani discord da vermez galiba çünkü türkiyeyle herhangi bir bağlantısı yok herhalde.

yok dostum paylaşmıyor.Artı bu sadece bir ss den ibaret photoshop ile de yapılabilecek bir şey.Eğer çok üstüne gitmek istiyorsan sana ettiği küfürün id'sini kopyalayıp discorda ticket ilet.
Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğun için.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Biri bana ve Allah a küfretti. Btk ya başvurdum. Suç tespit edilmiştir. İsterseniz işleme sokabilirsiniz dedi. Sonra uğraşmak istemedim. O kadar değersiz biriydi. Bu forumdan bi de.

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sunucu/Grup taki o mesaj durmuyorsa uğraşmana gerek yok. Kanıt sayılmaz ekran görüntüsü. Discord ssinin üstünde çok rahat oynama yapılabildiği için.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Tony Montana
Biri bana ve Allah a küfretti. Btk ya başvurdum. Suç tespit edilmiştir. İsterseniz işleme sokabilirsiniz dedi. Sonra uğraşmak istemedim. O kadar değersiz biriydi. Bu forumdan bi de.
Anlıyorum, dediğim gibi peki bu Discord üzerinden olan bir şey. Buı konu hakkında bir bilginiz var mı ? Ss i mevcut olsa bile bir sonuç alır mıyım ?

Sunucu/Grup taki o mesaj durmuyorsa uğraşmana gerek yok. Kanıt sayılmaz ekran görüntüsü. Discord ssinin üstünde çok rahat oynama yapılabildiği için.
Peki discord un loglarında vs. gözükmez mi ? Discord o logları vermez mi ? Mesaj silinmiş fakat yine de bir şey yapamaz mıyım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,539
Üyeler
160,707
Son üye
musabflex
Top Bottom