Neler Yeni

Discordu Nasıl Açabilirim

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
PichHasso
Arkadaşlar normalde GoodByeDpi ile herkes girebiliyor ama ben gıbırnet kullandığım için goodbydpi da çalışmıyor hatta warp veya herhangi bir vpn de çalıştırmıyor nasıl discorda girebilirim tarayıcıdan giriyor ama orada da yayın yaparken 144p ile yapıyor yayını aşırı kötü

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Yunus Kocabay
Goodbyedpi çalısması lazım

Gurkanpiro

80+ Platinum
Adguard vpn ile giriyorum sadece tek uygulamada vpn çalışıyor başka hiçbişey etkilemiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kademoğlu
opera kullanıyorum sadece discord için kendi vpn i var ayarlara rtc yazıp hepsine izin vermeyi unutma

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Arkadaşlar normalde GoodByeDpi ile herkes girebiliyor ama ben gıbırnet kullandığım için goodbydpi da çalışmıyor hatta warp veya herhangi bir vpn de çalıştırmıyor nasıl discorda girebilirim tarayıcıdan giriyor ama orada da yayın yaparken 144p ile yapıyor yayını aşırı kötü

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
uygulama zaten dpi ile de çalışmıyordu bende tarayıcıdan girebiliyordum sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,093
Üyeler
165,635
Son üye
Semef
Top Bottom