Dishonored da kaç farklı son var ?

Eyisha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,126
ben şimdiye kadar 3 kere bitirdim ve 3 farklı sonla karşılaştım
1. yüksek kaosta emily'i kurtararak ( yıllar sonra geberip gitmişiz bu sonda da mezarımız eski imparatoriçenin yanında )
2. yüksek kaosta emily'i köprüde düşmesine izin vermek ( bize büyü gücünü veren adam intikamcı filan dedi bana )
3. düşük kaosta emily'i odasından kurtardım
başka son var mı ?

Son düzenleme:
:D kanka oyna bence çok zevkli 1.5 haftada 3 kere bitirdim beni bu kadar delisi yapan oyun hiç olmadı ya
Tamam da reis bi spoiler uyarısı verir insan. Ben de 1. oyundan başlayıp 2 yi falan oynayacaktım. Sayende 1 e boşuna para vermemiş olucam sağol.

Tamam da reis bi spoiler uyarısı verir insan. Ben de 1. oyundan başlayıp 2 yi falan oynayacaktım. Sayende 1 e boşuna para vermemiş olucam sağol.
kanka 2 nin hikayesini anlatsınlar bana ben gene oynarım daha 2yi oynamadım. oyunu o kadar sevdim ya
bu arada spoiler tagi nasıl atılıyor disqus daki sistem gibi mi

kanka 2 nin hikayesini anlatsınlar bana ben gene oynarım daha 2yi oynamadım. oyunu o kadar sevdim ya
bu arada spoiler tagi nasıl atılıyor disqus daki sistem gibi mi
Hele bak şurdan.

1622577294920.png

eyww
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptım hepsini spoiler a :) tşk

kanka gereksiz konu açmadan buradan sorayım sana biliyorsan cevapla iyi olur. steamde oyun indirirken atıyorum %40 a geldi pc yi kapatsam sonra 40 dan devam mı edicek ?

Son düzenleme:
eyww

yaptım hepsini spoiler a :) tşk

kanka gereksiz konu açmadan buradan sorayım sana biliyorsan cevapla iyi olur. steamde oyun indirirken atıyorum %40 a geldi pc yi kapatsam sonra 40 dan devam mı edicek ?
Eder tabi ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,839
Üyeler
189,166
Son üye
federicoclemento
Geri