Quervain 80+ Bronze Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 983 Dahası Reaksiyon skoru 352 Yaş 23 İsim koray erol 2 Ocak 2024 #14 kendini sandalyeye zincirle ya da kütüphaneye git
kebapp 80+ Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 327 Dahası Reaksiyon skoru 65 İsim Tuğra Çetin 2 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 NoctuaFanBoyu yazmış: Uyku düzeni çok önemli. Sosyal medyayı kaldırmak sorunlarının çoğunu çözecektir Devamı için tıklayın... kaldırmadan süre azaltmanın bir yolu yok mudur hocam denedim daha önce silmeyi de olmuyor Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Ocak 2024 Quervain yazmış: kendini sandalyeye zincirle Devamı için tıklayın... yok
NoctuaFanBoyu yazmış: Uyku düzeni çok önemli. Sosyal medyayı kaldırmak sorunlarının çoğunu çözecektir Devamı için tıklayın... kaldırmadan süre azaltmanın bir yolu yok mudur hocam denedim daha önce silmeyi de olmuyor Mesaj otomatik birleştirildi: 2 Ocak 2024 Quervain yazmış: kendini sandalyeye zincirle Devamı için tıklayın... yok
NoctuaFanBoyu 80+ Gold Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 5,115 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 2,375 İsim Hamza Ziya Üstün 2 Ocak 2024 #16 Maalesef öyle bir şey yok. Kaldırmazsan ne kadar uğraşsan da bir iki gün sonra eski haline döner. Öncesinde de çok kullanan biri değildim ama 1 senedir yüzüne hiç bakmıyorum, dağlar kadar fark ediyor.
Maalesef öyle bir şey yok. Kaldırmazsan ne kadar uğraşsan da bir iki gün sonra eski haline döner. Öncesinde de çok kullanan biri değildim ama 1 senedir yüzüne hiç bakmıyorum, dağlar kadar fark ediyor.
NanyaRevB 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1,200 Dahası Reaksiyon skoru 526 Konum Nanya Çip Fabrikası İsim TAHA KOÇAK 2 Ocak 2024 #17 Atomik Alışkanlıklar - James Clear Bu kitabı güzelce anlayarak okursanız gerçekten disiplinin kazanmanın ne kadar basit olduğunu göreceksiniz.
Atomik Alışkanlıklar - James Clear Bu kitabı güzelce anlayarak okursanız gerçekten disiplinin kazanmanın ne kadar basit olduğunu göreceksiniz.