Neler Yeni

Çözüldü✓ Disk %100 kullanım sorunu

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Muhammed Yertüm
Ssd alın ve windows 10 u oraya kurun deniyor dogrumudur m2 ssd almayı dusunuyorum ?
o da işe yarar ama imkanınız yok ise eğer bir süre sisteminizi öyle kullanın . Driverlerinizi tam anlamıyla güncelleyin ve sistemi fazla yoracak pek bir şey yapmayın . Birkaç hafta sonra sisteminiz bu windowsa alışacak ve kendisini ayarlamaya başlıyacak . Kendi eski sistemimde ne zaman format atsam aynen böyle oluyordu . Aradan birkaç hafta geçince kendi kendisine düzeliyordu

Kel Aylak

80+
o da işe yarar ama imkanınız yok ise eğer bir süre sisteminizi öyle kullanın . Driverlerinizi tam anlamıyla güncelleyin ve sistemi fazla yoracak pek bir şey yapmayın . Birkaç hafta sonra sisteminiz bu windowsa alışacak ve kendisini ayarlamaya başlıyacak . Kendi eski sistemimde ne zaman format atsam aynen böyle oluyordu . Aradan birkaç hafta geçince kendi kendisine düzeliyordu
Fakat benim sorunum format oncesindede vardı sorun olduğu için format attım zaten m2 ssd alabilirim fakat bu benim sorunumu %100 cözermi boş yere almak istemiyorum
Sorunum çozulecek ise almak istiyorum

Ayrıca ddr4 4gb 2666mhz ram takılı şuan bilgisayara
1 slot boş boş olan slota ddr4 8gb 2666mhz ram taksam sorun çıkarırmı

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum bilgisayar yeni format atıldı disk %100 kullanıp sistemi aşırı yoruyor bazen bir klasor acmak bile 15 saniyeyi gecebiliyor cok can sikici bir durum bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun

(all in one) pc kullanıyorum
Marka ; Hp (proone 400)
İşlemci ; i5-9500T
Ekran kartı ; intel UHD Graphic 360
Ram ; 4 Gb
Disk ; 930 Gb

Lütfen yardımcı olun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc tam markası ; HP proone 400 G5
Kesin çözüm için SSD'ye geçmeniz lazım.

Top Bottom