Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
- Reaksiyon skoru
- 20,609
Windows 8.1 ve 10, SSD'ye göre optimize edilmeye başlandığı için böyle bir sorun var.0 aldim daha ya rpm ile mi alakali ki
Windows 8.1 ve 10, SSD'ye göre optimize edilmeye başlandığı için böyle bir sorun var.0 aldim daha ya rpm ile mi alakali ki
niye kızgın atıyorsun kötü bir şey mi dedik ..? konu açılmışken bende de aynı durum vardı onun için bakıyordum herkes gergin ne acayip insanlar var.Klasik %100 disk sorunu o zaman. HDD artık yetmiyor. Ya SSD alacaksınız ya da Windows 7 kurmanız lazım.
120 gb m2 ssd almayı planlıyorum yanında da 1tb hdd var problem olurm u kı sadece wındows ve 2-3 tane uygulamayı ssd ye atarımWindows 8.1 ve 10, SSD'ye göre optimize edilmeye başlandığı için böyle bir sorun var.
Windows, SSD'de yüklü olduğu sürece sorun olmaz.120 gb m2 ssd almayı planlıyorum yanında da 1tb hdd var problem olurm u kı sadece wındows ve 2-3 tane uygulamayı ssd ye atarım
m2 ssd aldım windowsu oraya kurdum ama hala netflix olsun youtube olsun kasma var nedeni ne olabilirWindows, SSD'de yüklü olduğu sürece sorun olmaz.