Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@Emirhandkee hocam disk kutusu hakkında bilginiz varmı acaba ?
Sorularına doğru cevap verilmiş zaten.@Emirhandkee hocam disk kutusu hakkında bilginiz varmı acaba ?
Cevap verdikya zaten.@Emirhandkee hocam disk kutusu hakkında bilginiz varmı acaba ?
Önerebiliceğiniz disk kutusu varmı ? Ps4 için kullanıcam bildiğim kadarıyla 2.5 inç destekliyor Ps4 , gidip 3.0 inç'lik depolama alsam sorun yaşarmıyım.Sorularına doğru cevap verilmiş zaten.
İçine koyacağın disk 3.5 inç ise fiyatı yüzünden bunu öneriyorum.Önerebiliceğiniz disk kutusu varmı ? Ps4 için kullanıcam bildiğim kadarıyla 2.5 inç destekliyor Ps4 , gidip 3.0 inç'lik depolama alsam sorun yaşarmıyım.
ben yıllardır ps4te usb3.0 destekli wd elements harici harddisk kullanıyorum. oyunlar ondan çalışıyor.PS4 konusunda maalesef bir bilgim yok.
Çalışabilir, ben zaten çalışmaz demedim bir bilgim yok dedim Bilgi için teşekkürlerben yıllardır ps4te usb3.0 destekli wd elements harici harddisk kullanıyorum. oyunlar ondan çalışıyor.
ben de bilgi maksatlı söyledim zaten. yani kullandım oluyor anlamındaÇalışabilir, ben zaten çalışmaz demedim bir bilgim yok dedim Bilgi için teşekkürler