gastorman 80+ Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 77 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim CM-TZR 24 Haziran 2021 #1 Merhabalar eski bir diskim var Harddisk sentinel a göre 1000 gündür kullanılıyor Harici olarak yedeklemeler için kullanacağım bir sorun yaşar mıyım? Ekler Ekran Alıntısı.PNG 39.1 KB · Hit: 39
Merhabalar eski bir diskim var Harddisk sentinel a göre 1000 gündür kullanılıyor Harici olarak yedeklemeler için kullanacağım bir sorun yaşar mıyım?
İsmail Aslan 80+ Gold Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 9,605 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 6,747 Konum Gaziantep İsim İsmail aslan İlgilendiği Kategoriler Monitör , ekran kartı Steam irexaTR Reddit İsmailAslanx 24 Haziran 2021 #2 Yaşamazsın , harddiski biçimlendir ama.
Allah'ın Kulu 80+ Silver Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2,264 En İyi Cevap 1 24 Haziran 2021 #3 gastorman yazmış: Merhabalar eski bir diskim var Harddisk sentinel a göre 1000 gündür kullanılıyor Harici olarak yedeklemeler için kullanacağım bir sorun yaşar mıyım? Devamı için tıklayın... Sorun gözükmüyor. Hd tune bad sector testi yapabilirsin (quick scan kapalı olsun)
gastorman yazmış: Merhabalar eski bir diskim var Harddisk sentinel a göre 1000 gündür kullanılıyor Harici olarak yedeklemeler için kullanacağım bir sorun yaşar mıyım? Devamı için tıklayın... Sorun gözükmüyor. Hd tune bad sector testi yapabilirsin (quick scan kapalı olsun)
gastorman 80+ Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 77 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim CM-TZR 24 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 ReXnaTeCh yazmış: Yaşamazsın , harddiski biçimlendir ama. Devamı için tıklayın... diskpart ile sıfırladım kullanılır hale getirdim teşekkürler.
ReXnaTeCh yazmış: Yaşamazsın , harddiski biçimlendir ama. Devamı için tıklayın... diskpart ile sıfırladım kullanılır hale getirdim teşekkürler.