Neler Yeni

Öneri Disney+ Dizi Önerisi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Daha önce hiç STAR WARS dizisi veya filmi izlemedim direk bununla başlarsam sıkıntı olur mu
hiç bilmiyorum ben star wars klon savaşlarını izliyorum şimdi, çocukken izliyordum sarıyordu :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
cok güzel post disneyde bi family guy izliyorum
bu arada amazonda the boys izlemediysen kesin izle çok çok güzel dizi

• Beğen

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Daredevil ve punisher güzeldir. Daredevil 3. Sezon defenders tan sonra geçiyor ve 2. Sezonda doğru hatırlıyorsam punisherla bağlanıyor

• Beğen

BabaVoss7

80+ Silver
Kral direkt star wara serisine başlamanı öneririm. İzleyip izlemeöen önemsiz diyebilirim. Yıllardır parça ğarça izlemiştim. Şimdi kronolojik sırasıyla çizgidizileriyle izleyince çok güzel geldi gözüme hemde uzun spluklu. Özellikle klan warsı öneririm. Mandolarian zaten efsane.
She hulkı sadece daradevil için izliyorum şahsen son bölümde gelicek kesin yani oda bi sahne içindir ama olsun.

• Beğen

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
lost tr disney+ da varmı bilmiyorum ama çok güzel bi dizi öneririm.

• Beğen

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Daha önce hiç STAR WARS dizisi veya filmi izlemedim direk bununla başlarsam sıkıntı olur mu
Hazır elinin altında Disney+ varken ana sayfadaki Star Wars koleksiyonuna tıkla, aşağıdaki "Zaman Çizgisi Sıralamasına Göre" kısmında ilk filmden başlayıp teker teker izle. Hikaye kronolojik olarak sıralandığında film yayım tarihleri biraz karışıyor (mesela hikayede ilk film 2000'li yıllarda çıkmışken 3. film 1970'li yıllarda çıkmış) ama bana kalırsa hikayeyi tamamıyla anlamak çok daha önemli. Hem sıra sıra izlerken aralara çok keyifli ve taş gibi Star Wars dizileri de giriyor. Bol bol boş vaktin varsa Star Wars serisini baştan sona izlemeni tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

lost tr disney+ da varmı bilmiyorum ama çok güzel bi dizi öneririm.
Var, çok güzel bir dizi gerçekten de.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Daredevil, Iron fist , Luke cage , Jesica Jones dizileriyle bağlantısı var
İzleme sırası nasıldır?

Hazır elinin altında Disney+ varken ana sayfadaki Star Wars koleksiyonuna tıkla, aşağıdaki "Zaman Çizgisi Sıralamasına Göre" kısmında ilk filmden başlayıp teker teker izle. Hikaye kronolojik olarak sıralandığında film yayım tarihleri biraz karışıyor (mesela hikayede ilk film 2000'li yıllarda çıkmışken 3. film 1970'li yıllarda çıkmış) ama bana kalırsa hikayeyi tamamıyla anlamak çok daha önemli. Hem sıra sıra izlerken aralara çok keyifli ve taş gibi Star Wars dizileri de giriyor. Bol bol boş vaktin varsa Star Wars serisini baştan sona izlemeni tavsiye ederim.

Var, çok güzel bir dizi gerçekten de.
Ben de izlemek istiyorum ama hiç zaman yok her gün bir de dershane var. Her akşam yemek yerken 1bölüm dizi filan izliyorum

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Jessıe

• Beğen