Display Port önerisi lazım yaşadığım şehirde ki mağazalarda yok

Reaksiyon skoru
56
Monitörüm imzamda gördüğünüz asus tuf monitör, 2k 260 hz bir monitör ve ben bununla hdmi kullandığım da 144 hz den ileri gidemiyorum. Yaşadığım şehirde ki teknolojik mağazaları gezdim ama hiç benim hz m ile uyumlu display port bulamadım. İnternetten alacağım, monitörüme uyumlu çok ama çok kaliteli güvenilir bir marka almak istiyorum fiyatı önemli değil. Önerilerinizi bekliyorum.

Monitörüm imzamda gördüğünüz asus tuf monitör, 2k 260 hz bir monitör ve ben bununla hdmi kullandığım da 144 hz den ileri gidemiyorum. Yaşadığım şehirde ki teknolojik mağazaları gezdim ama hiç benim hz m ile uyumlu display port bulamadım. İnternetten alacağım, monitörüme uyumlu çok ama çok kaliteli güvenilir bir marka almak istiyorum fiyatı önemli değil. Önerilerinizi bekliyorum.
Kaç metre lazım hocam ?

Monitörün aynısını kullanıyorum kendi kutusunun içinden zaten display port cıkıyor

Tam olarak destekliyor mu emin olamadım. Ama en kötü 2.1 kablo almanız gerekiyor. Ben Paugge öneririm, kendim de 1.4 kablosunu kullanıyorum.

Alternatif olarak UGreen şu ürünü var. Bu da yurtdışından geliyor biraz geç gelebilir.

Hem HDMI hem de DP en son satılan (versiyon 2.1) kablolarında 2K için 240 Hz kadar destek gösteriliyor. Sonrası için bir veri yok.

Geri