Merhaba arkadaşlar, ViewSonic XG2405-2 Monitörünü kullanıyorum. HDMI ile 144 Hz alıyorum. Sizce Display Port'a geçmeye gerek var mı? Giriş gecikmesini falan azaltır mı? Ya da görüntü kalitesinde bir fark olur mu?
Görüntü kalitesinde fark olur.Merhaba arkadaşlar, ViewSonic XG2405-2 Monitörünü kullanıyorum. HDMI ile 144 Hz alıyorum. Sizce Display Port'a geçmeye gerek var mı? Giriş gecikmesini falan azaltır mı? Ya da görüntü kalitesinde bir fark olur mu?
Merhaba arkadaşlar, ViewSonic XG2405-2 Monitörünü kullanıyorum. HDMI ile 144 Hz alıyorum. Sizce Display Port'a geçmeye gerek var mı? Giriş gecikmesini falan azaltır mı? Ya da görüntü kalitesinde bir fark olur mu?
nasıl bir farkGörüntü kalitesinde fark olur.
Gecikme hakkında bilgim yok ama geçilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle bir şey yeterli olurDark DK-CB-DPL150 1.5 m DisplayPort Kablo Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark DK-CB-DPL150 1.5 m DisplayPort Kablo fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-CB-DPL150 1.5 m DisplayPort Kablo özelliklerini incele, 187,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Canlılık olarak iyi bir fark var ayrıca doygunluğu daha iyi veriyor.nasıl bir fark
Bir de hocam benim monitör DP1.2 destekliyor. 1.4 mü almalıyım 1.2 mi?Görüntü kalitesinde fark olur.
Gecikme hakkında bilgim yok ama geçilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle bir şey yeterli olurDark DK-CB-DPL150 1.5 m DisplayPort Kablo Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark DK-CB-DPL150 1.5 m DisplayPort Kablo fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-CB-DPL150 1.5 m DisplayPort Kablo özelliklerini incele, 187,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ben alıyorumDP üzerinden ses çıkışı da alabilir miyim bilen var mı? Monitörde Hoparlör de mevcut da.
Hocam peki benim monitörüm 1.2, alacağım kablo 1.4 sorun olur mu??ben alıyorum
Hocam geçilir kalite farkı falan var en yenisi DP zatenMerhaba arkadaşlar, ViewSonic XG2405-2 Monitörünü kullanıyorum. HDMI ile 144 Hz alıyorum. Sizce Display Port'a geçmeye gerek var mı? Giriş gecikmesini falan azaltır mı? Ya da görüntü kalitesinde bir fark olur mu?