Özelden Atabilirim 8 Haftalık bir listeMalum yaz geldi ve ramazanda yiyip içtiğim için kilo aldım. Gerçekten ağır ve etkisini gösterebilecek bir diyet listesi nereden alabilirim?
5* yanlış oldu kusura bakmaÖzelden Atabilirim 8 Haftalık bir liste
Evet fityemek var bunun için kendileri satıyor fakat fiyatları pahalı, diyetisyen ne kadar istersen bir fikrim yok.Bence böyle rastgele listeler sağlıklı olmaz.
Profesörlerin ve diyetisyenlerin sosyal medya hesaplarını takip et
Veya herhangi bir diyetisyene git
Devlet hastanelerinde diyetisyenler oluyor.Evet fityemek var bunun için kendileri satıyor fakat fiyatları pahalı, diyetisyen ne kadar istersen bir fikrim yok.
Dostum bu adamlar günlük takip ve kişiye özel şekilde yapıyor, ve soru cevap fln yapabiliyorsun yani, sonuçta devlet hastanesi bunları sağlarmı bilmem, tabii verecek paran yoksa devlet hastanesini tercih edersin, yada öyle istediğin için.Devlet hastanelerinde diyetisyenler oluyor.
Randevu almayı denesene
En azından internetten rastgele bir şeyi denemektense işin ehli birinin yardımı iyidir diye düşündümDostum bu adamlar günlük takip ve kişiye özel şekilde yapıyor, ve soru cevap fln yapabiliyorsun yani, sonuçta devlet hastanesi bunları sağlarmı bilmem, tabii verecek paran yoksa devlet hastanesini tercih edersin, yada öyle istediğin için.
Evet katılıyorum youtubede sanki bir şey biliyormuş gibi diyet listesi veren tiplerdense bilgili birinden almak daha mantıklı.En azından internetten rastgele bir şeyi denemektense işin ehli birinin yardımı iyidir diye düşündüm