Hocam hic yag koymadim. Direk tavugun suyuna pisirdim baska bisey koymadim on numara olduYenir az yağ at pişirirken ben pilavı lapa yiyodum bunla bi sorunun yoksa lapa ye.
Hocam pilavi 1 barkad yaptım tavuguda 400 gr vs aldim acemilikden bidaha az alirimZayıflama içinse tavuk 200gr en fazla pilavda 3 kaşık diyorlarda çok az o olmaz 6-7 kaşık yap
Hocam sadece tavuk suyunda pilav yaptim guzeldi yani bi sikinti olmassa boyle devamBol tavuk, orta pilav, az yağ işte. Kişiye göre değişir. Ben mesela yarım kilo tavuk, 200 gram pirinç pilavı yiyorum soğan ve yoğurt ile. Sen belki yarı porsiyon yiyeceksin. Ama asıl olay kilonun iki katı kadar protein alman.
Ya spora başla da gerisi kolay. Diyet programı yapılırHocam hic yag koymadim. Direk tavugun suyuna pisirdim baska bisey koymadim on numara oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam pilavi 1 barkad yaptım tavuguda 400 gr vs aldim acemilikden bidaha az alirim
Bir de olayları çok yanlış anlıyorsunuz. Olay kilo vermek değil, vücudun yağ oranını azaltmak.Ya spora başla da gerisi kolay. Diyet programı yapılır
Hocam amac o zatende diyetle beraber olsun istiyorumYa spora başla da gerisi kolay. Diyet programı yapılır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de olayları çok yanlış anlıyorsunuz. Olay kilo vermek değil, vücudun yağ oranını azaltmak.
Diyeti kafana göre yapamazsın uzman desteği lazım. Dediğim gibi vücudunun bi ölçümü olur, yağ oranı vs tespit edilir ona göre siyet programı çıkarılır. Ablam personel trainer kafama göre konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın biz de spor yaptıkHocam amac o zatende diyetle beraber olsun istiyorum