yeniwatch çıktı şimdi diziwatch arcane yüzünden kapandı diyolardı bilemiyorum korsan sitesiz yaşayamayız filmler için olsun animeler diziler için olsun her şey için.Diziwatch bugünden itibaren kapandı. Düşünceleriniz ve Korsan sitelere karşı görüşleriniz nelerdir? Bundan sonra hangi siteleri kullanmayı planlıyorsunuz?
Alıntıyı görüntüle
YeniWatch
Yabancı dizi izle, anime izle, en popüler yabancı dizileri ve animeleri ücretsiz olarak yeniwatch.net'te izleyin.yeniwatch.net
Harika bir siteydi yazık oldu, alternatif olarak aniizle'yi önerebilirimDiziwatch bugünden itibaren kapandı. Düşünceleriniz ve Korsan sitelere karşı görüşleriniz nelerdir? Bundan sonra hangi siteleri kullanmayı planlıyorsunuz?
Başka dizilerde var mıydı?Anime sitesi mi sadece?
Ben kaliteden ötürü dizi filmleri mümkün mertebe kaçak izlemiyorum ama bunlarda iyice şeyini çıkarttı. Korsan kaliteli olduktan sonra en iyisidir bana göre. Bu koca koca şirketlere para kazandırmak istemiyorum artık daha fazla. (Amazon hariç, amazon candır aga.)ya mecbur kaçak izliyoruz bi dizi amazonda başka dizi blutv de başkası netflix hepsini almak zorundamıyız. filmler keza öyle bu tüm platformalara girsen bile illa aradığın filmi bulamıyorsun. maçları bahsetmiyorum bile derbi maçları falan hep kaçak izleyeceğim herseferinde alan şirket farklı. hak hukuktan bahseden olursa ağır küfür ederim!!. benim hakkım nolacak ??
Vay arkadaş be. En sevdiğim siteydi. Reklami yok site basit. Karmaşık değil di . O7Diziwatch bugünden itibaren kapandı. Düşünceleriniz ve Korsan sitelere karşı görüşleriniz nelerdir? Bundan sonra hangi siteleri kullanmayı planlıyorsunuz?