Neler Yeni

Diziwatch resmi olarak kapandı!

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Efe çiçek
Diziwatch bugünden itibaren kapandı. Düşünceleriniz ve Korsan sitelere karşı görüşleriniz nelerdir? Bundan sonra hangi siteleri kullanmayı planlıyorsunuz?

Thadox

80+ Bronze
1736428106776.png

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
hala araştırıyorum

Jrw4tt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Furkan
Diziwatch bugünden itibaren kapandı. Düşünceleriniz ve Korsan sitelere karşı görüşleriniz nelerdir? Bundan sonra hangi siteleri kullanmayı planlıyorsunuz?
yeniwatch çıktı şimdi diziwatch arcane yüzünden kapandı diyolardı bilemiyorum korsan sitesiz yaşayamayız filmler için olsun animeler diziler için olsun her şey için.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ya mecbur kaçak izliyoruz bi dizi amazonda başka dizi blutv de başkası netflix hepsini almak zorundamıyız. filmler keza öyle bu tüm platformalara girsen bile illa aradığın filmi bulamıyorsun. maçları bahsetmiyorum bile derbi maçları falan hep kaçak izleyeceğim herseferinde alan şirket farklı. hak hukuktan bahseden olursa ağır küfür ederim!!. benim hakkım nolacak ??

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
MARCO VAN BASTEN
Harika bir siteydi yazık oldu, alternatif olarak aniizle'yi önerebilirim

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Ali Mert Okuducu

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,659
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
anime için Yeniwatch. tranime izle .
normal diziler için dizipal - dizibox devam .

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
https://animeseyret.net
yeniwatch yerine buna da bakılabilir ikiside aynı video oynatıcıyı kullanıyor bu sitenin arayüzü daha çok hoşuma gitti

Thadox

80+ Bronze
ya mecbur kaçak izliyoruz bi dizi amazonda başka dizi blutv de başkası netflix hepsini almak zorundamıyız. filmler keza öyle bu tüm platformalara girsen bile illa aradığın filmi bulamıyorsun. maçları bahsetmiyorum bile derbi maçları falan hep kaçak izleyeceğim herseferinde alan şirket farklı. hak hukuktan bahseden olursa ağır küfür ederim!!. benim hakkım nolacak ??
Ben kaliteden ötürü dizi filmleri mümkün mertebe kaçak izlemiyorum ama bunlarda iyice şeyini çıkarttı. Korsan kaliteli olduktan sonra en iyisidir bana göre. Bu koca koca şirketlere para kazandırmak istemiyorum artık daha fazla. (Amazon hariç, amazon candır aga.)

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Efe çiçek
Ben asyaanimeleri sitesini kullanıyorum ai ile ceviriyorlar ilk başta direk bölüm geliyor çeviri adam akıllı yapıldıktan sorna guncelleniyor tranimede yayınlanmadan bölüm asyaanimelerinde yayınlanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Serkan karakaya
Vay arkadaş be. En sevdiğim siteydi. Reklami yok site basit. Karmaşık değil di . O7

Top Bottom