Dizmeyi düşündüğüm sistemim için yorum/önerilerinizi bekliyorum

Yorumum güncel fiyatlara bakılmadan yapılmıştır.

İşlemci tartışmasız iyi ama 9700x de işini fazlası ile görür değerlendirebilirsin.
Anakartı x serisinden B serisine çekebilirsin bence x serisi ile b serisi çok farklı değil. X serisi soket sayısı olarak avantajlı eğer her soketi kullanırım dersen bence bu seçtiğin ideal.
Msi 850w alacağın yere başka markada aynı fiyatlarda 1000w bulabilirsin ileriye dönük daha mantıklı olur. Ya da yukarıdaki dediklerimden para arttırım MSİ 1000w çok daha mantıklı olur.
M2 ye diyecek bi şey yok ama farklı markalarda daha uyguna varsa değerlendirebilirsin.
Ramler gayet iyi ama
Kasa da tamamen zevk işi. Hava sirkülasyonu nasıldır Mesh bi yapısı var mıdır yok mudur vs youtube mutlaka test videosu vardır. Bi kurcalarsın

Yorumum güncel fiyatlara bakılmadan yapılmıştır.

İşlemci tartışmasız iyi ama 9700x de işini fazlası ile görür değerlendirebilirsin.
Anakartı x serisinden B serisine çekebilirsin bence x serisi ile b serisi çok farklı değil. X serisi soket sayısı olarak avantajlı eğer her soketi kullanırım dersen bence bu seçtiğin ideal.
Msi 850w alacağın yere başka markada aynı fiyatlarda 1000w bulabilirsin ileriye dönük daha mantıklı olur. Ya da yukarıdaki dediklerimden para arttırım MSİ 1000w çok daha mantıklı olur.
M2 ye diyecek bi şey yok ama farklı markalarda daha uyguna varsa değerlendirebilirsin.
Ramler gayet iyi ama
Kasa da tamamen zevk işi. Hava sirkülasyonu nasıldır Mesh bi yapısı var mıdır yok mudur vs youtube mutlaka test videosu vardır. Bi kurcalarsın
hocam işlemci konusunda 9800x3d düşünüyordum bütçeyi aştığı için 7800x3d seçtim
anakartı değiştirmeyi düşünmüyorum ileride olası bir ihtiyaçta boş soketleri doldurabilirim
psu ve ram konusunda bir kaç arkadaşın önerisi var onlara bakıyorum
kasaya da bakacağım attığım fotoğrafa ek olarak 360mm sıvı soğutma ve 5070ti 93k yapıyor bence büyük bir kısmının taksitle alınabilmesi büyük avantaj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun tipini sevdiysen bunuda alabilirsin. Hynix A-Die var içinde
buna da bakıyordum ama emin olamadım tam anlamıyorum dediğim gibi , hynix a die dediğiniz nedir ve https://www.idefix.com/xpg-lancer-r...am-p-5782773?vendorId=106&ref=akakce&v=1.62.2 buna kıyasladığımızda hangisi alınır

sizin attığınızdaki hynixa die nedir
Bellek üreticisi. SK-Hynix, Samsung ve Micron bellek üretiyor. Xpg - Lexar ve diğerleri bu üreticilerin belleğini kullanıyor. SK Hynix DDR5 için en stabil bellekleri üretti. Samsung yetişmek üzere. Micron ise sıçtı.

Bellek üreticisi. SK-Hynix, Samsung ve Micron bellek üretiyor. Xpg - Lexar ve diğerleri bu üreticilerin belleğini kullanıyor. SK Hynix DDR5 için en stabil bellekleri üretti. Samsung yetişmek üzere. Micron ise sıçtı.
anladım hocam ramlari de dediğiniz lexar ile güncelledim psuyu da bulursam tamamdır galiba

İncehesap'dan mı olacak sadece? Ramide oradan baktıydım. Fiyatlara sen bak gari. :)

İncehesap'dan mı olacak sadece? Ramide oradan baktıydım. Fiyatlara sen bak gari. :)
Peşin fiyata 3 taksit yapıyorlar 2 bankaya özel o yüzden orası diyorum bir de ramlari ordan bulman çok iyi oldu Allah izin verirse alacağım

hocam şimdi gördüm sende msi psu kullanıyorsun bende aynı modelin beyazını düşünyorum sizce nasıl memnun musunuz

hocam şimdi gördüm sende msi psu kullanıyorsun bende aynı modelin beyazını düşünyorum sizce nasıl memnun musunuz
Çok anlamıyorum ama B tier'e koymuşlar. Şimdi alcak olsam büyük ihtimal A tier'den alırım. Corsair RMx 2024'ler gözdem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradan baktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,903
Üyeler
185,970
Son üye
Right
Geri