Dizmeyi düşündüğüm sistemim için yorum/önerilerinizi bekliyorum

NZXT en alınabilir model o bütçedeki sana kalmış. MSI da kötü sayılmaz fakat iç bileşenleri o fiyatı kesinlikle hak etmiyor.
psudan çok anlamam iç bileşenlerinden kastınız nedir? Sıkıntılı bir model ise hiç almayayım ama sıkıntısı yok sadece fiyatı şişirilmiş diyorsanız anlarım

psudan çok anlamam iç bileşenlerinden kastınız nedir? Sıkıntılı bir model ise hiç almayayım ama sıkıntısı yok sadece fiyatı şişirilmiş diyorsanız anlarım
Şöyle düşünün MSI daki bulk kapasitör markası capXon denen bir marka. Bu markayı genelde 2500TL'lik giriş seviye güç kaynaklarında görüyoruz. Yani ömür konusu biraz sorunlu. Yoksa perfromansı güzel.

anladım hocam, peki nzxt alırsam tüm parçalar beyaz o siyah biraz sırıtmaz mı sizce. ayrıca be quiet nasıl chat gpt önermişti tr de yaygın değil galiba ismini fazla duymadım
Sleeve kablo alınabilir. Sonuç olarak güç kaynağı zaten gözükmüyor. Kablolar gözüküyor sadece. Be quiet'ın hangi modeli olduğuna bağlı.

Sleeve kablo alınabilir. Sonuç olarak güç kaynağı zaten gözükmüyor. Kablolar gözüküyor sadece. Be quiet'ın hangi modeli olduğuna bağlı.
Tamamdır hocam nzxt olarak değiştirdim psuyu dediğiniz gibi ileride kablo alıp görüntüyü kapatırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram konusunda ne dişünüyorsunuz sıkıntılıymış galiba

Tamamdır hocam nzxt olarak değiştirdim psuyu dediğiniz gibi ileride kablo alıp görüntüyü kapatırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram konusunda ne dişünüyorsunuz sıkıntılıymış galiba
Yani öyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu rami kullanıp yardım isteyen çok fazla kişi gördüm ve sorunun kaynağı ramlerdi. Bunlar yerine XPG lancer CL30 6400MHZ tercih edilebilir.

Rami 7000mhz almamalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,109
Üyeler
186,018
Son üye
EmirhanDenizZent
Geri