Hocam bi ara modla oluyo gibi bişey görmüştüm gerçekmiydi bilmiyorum ama4000 serisine gelmeyecek. Sadece 5000 serisi kartlarda çalışacak. Aynı RTX 3000'de DLSS 3'ün çalışmadığı gibi.
DLSS'de yapamıyorsun onu. Yazıyı güncelledim, sadece Muli Frame Gen RTX 4000'e gelmeyecek.Hocam bi ara modla oluyo gibi bişey görmüştüm gerçekmiydi bilmiyorum ama
DLSS 4 teknolojisi 2000 serisi üstü tüm kartlara gelicek hocam.4000 serisi kartlarda ki yapay zeka donanımsal olduğundan dolayı Multi Frame Gen dışında ki tüm DLSS 4 özellikleri gelecek.Ben tüm haberlerde böyle okudum aynı şekil videolarda da öyle gördüm.4000 serisine gelmeyecek. Sadece 5000 serisi kartlarda çalışacak. Aynı RTX 3000'de DLSS 3'ün çalışmadığı gibi.
Edit: Sadece Multi Frame Gen RTX 5000 serisi özel olacak. Tanıtımlarda FPS'i uçuran da o teknoloji.
Ve ek olarak DLSS 4'te fps oranının 3 kat artmasının sebebi 2 kare arasına 3 kare ekleyebiliyor olmasından kaynaklı.Bunun da multi frame gen olmadığını görmüştüm.DLSS 4 teknolojisi 2000 serisi üstü tüm kartlara gelicek hocam.4000 serisi kartlarda ki yapay zeka donanımsal olduğundan dolayı Multi Frame Gen dışında ki tüm DLSS 4 özellikleri gelecek.Ben tüm haberlerde böyle okudum aynı şekil videolarda da öyle gördüm.
Editte ekledim zaten.DLSS 4 teknolojisi 2000 serisi üstü tüm kartlara gelicek hocam.4000 serisi kartlarda ki yapay zeka donanımsal olduğundan dolayı Multi Frame Gen dışında ki tüm DLSS 4 özellikleri gelecek.Ben tüm haberlerde böyle okudum aynı şekil videolarda da öyle gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve ek olarak DLSS 4'te fps oranının 3 kat artmasının sebebi 2 kare arasına 3 kare ekleyebiliyor olmasından kaynaklı.Bunun da multi frame gen olmadığını görmüştüm.
Frame gen ile 8 kat oranında artış oluyormuş.DLSS 4 teknolojisi 2000 serisi üstü tüm kartlara gelicek hocam.4000 serisi kartlarda ki yapay zeka donanımsal olduğundan dolayı Multi Frame Gen dışında ki tüm DLSS 4 özellikleri gelecek.Ben tüm haberlerde böyle okudum aynı şekil videolarda da öyle gördüm.
Ve ek olarak DLSS 4'te fps oranının 3 kat artmasının sebebi 2 kare arasına 3 kare ekleyebiliyor olmasından kaynaklı.Bunun da multi frame gen olmadığını görmüştüm.
Yani 4000 serisi şuan ne alıcak daha iyi bir dlss peformansı mıDLSS 4 teknolojisi 2000 serisi üstü tüm kartlara gelicek hocam.4000 serisi kartlarda ki yapay zeka donanımsal olduğundan dolayı Multi Frame Gen dışında ki tüm DLSS 4 özellikleri gelecek.Ben tüm haberlerde böyle okudum aynı şekil videolarda da öyle gördüm.
Gelen tek ciddi alınabilir özellik bence Multi Frame Gen ve kartların donanımsal özelliklerinin yükseltilmiş olması.Zaten Multi Frame Gen ile 5070 yapay zeka sayesinde 4090 gücüne erişiyor muhtemelen.Rtx 4000'e de getirirlerse 5000 serisini kim alıcak? öyle yapıcaklar ki 5000 serisinden para kazanıcaklar
Ek olarak fiyatları aynı diye duydum veya yakında olabilir.Sadece Multi Frame Gen için uçurum fark yoksa bir çok insan 5000 serisi kartlara yönelecektir.Rtx 4000'e de getirirlerse 5000 serisini kim alıcak? öyle yapıcaklar ki 5000 serisinden para kazanıcaklar
Öyledir büyük ihtimalle zaten, nvidia işe oyun odaklı değil yapay zekasal vb. teknolojiler yönünden bakıyor.Gelen tek ciddi alınabilir özellik bence Multi Frame Gen ve kartların donanımsal özelliklerinin yükseltilmiş olması.Zaten Multi Frame Gen ile 5070 yapay zeka sayesinde 4090 gücüne erişiyor muhtemelen.